Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2013. Szeptember 23. 13:56, hétfő | Bulvár
Forrás: ma.hu

Így szakította ketté a Lamborghinit (videó) - Sértetlenül szállt ki a sofőr

Így szakította ketté a Lamborghinit (videó) - Sértetlenül szállt ki a sofőr

A helyszíni mérések szerint mintegy 160 kilométer per órás sebességgel csapódott neki egy fának, majd onnan megpördülve a betonkerítésnek egy luxuskocsi, az ütközés erejétől a jármű kettészakadt.

700 lóerő, 350 kilométer per órás végsebesség, és 2,9 másodperces gyorsulás 100-ra - az adatok jól jellemzik, mire számíthat az, aki egy Lamborghini Aventadorba ül bele. A kocsi, amelyet a nagynevű gyár mindössze két éve dobott piacra, forintra átszámolva nagyjából 90 milliót ér új állapotban.

Nos, egy ilyen gyönyörűséget amortizált le egy sofőr New York egyik legnépesebb részén, Brooklynban, amikor a helyszíni mérések szerint 160-nal száguldott végig az utcán. Egy épület két térfigyelő kamerája is rögzítette a baleset egy részét, bár a betonkerítéstől nem látszik minden tökéletesen, de a becsapódás erejére nem nehéz következtetni. A sofőr előbb egy szabályosan közlekedő autóval ütközött, a lendület megpördítette őt, ekkor csalódott neki az út szélén álló fának, majd onnan neki a falnak.

A kocsi szó szerint kettészakadt, az eleje és a hátulja között jó néhány méter szünet volt, de ami igazán megdöbbentő: a vezetőülés szinte teljesen sértetlen maradt, a sofőrnek sem lett semmi baja - nem úgy a vétlen vezetőnek, akit kórházba kellett szállítani, állapotáról részletesebb információkat nem közölt az amerikai sajtó.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!