Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Szeptember 07. 09:25, hétfő | PR

Így találj állást Esztergomban gyorsan

Így találj állást Esztergomban gyorsan

Esztergom egyike volt a rendszerváltás nagy veszteseinek, ám azóta számtalan olyan lehetőség nyílt meg a városban és környékén, ahol remek lehetőségek várnak. Mutatjuk, hogyan keress sikeresen állást Esztergomban!

Esztergom alig 45 kilométer távolságban van Budapesttől, a vonatközlekedés pedig kiváló, ezért igen magas a reggeli ingázók száma. Annak sem kell azonban elkeserednie, aki inkább a környéken keresne munkát, mert állást találni Esztergomban sem lehetetlen. Bemutatjuk a három legnagyobb területet, ahol könnyedén állást találhatsz végzettségtől és tapasztalati szinttől függetlenül.

Esztergomi ipari telep lehetőségei

A város délkeleti határán található ipari parkban létesült elsőként a Suzuki gyár közel harminc évvel ezelőtt és azóta folyamatosan és töretlenül ad munkát nem csupán a városban élőknek, hanem a környékből ide ingázók számára is. A termelés volumenét mi sem bizonyítja jobban, mint a jubileumi évfordulóra eladott 3,5 millió autó.

A Suzuki gyárhoz kapcsolódóan számtalan kisebb-nagyobb vállalkozás létesült Esztergomban és környékén, amik az autógyár beszállítói. Nem csupán fizikai munkát adnak azonban, hiszen a termeléshez kapcsolódóan sok adminisztratív jellegű feladat is felmerül.

Az ipartelepen emellett több, más profilú gyártó és összeszerelő cég is otthonra talált, ahol gépész, műszerész végzettséggel keresnek elsősorban munkavállalókat.

Kiskereskedelemi munkahelyek

Esztergom területén több multinacionális élelmiszerlánc boltja található meg, emellett lakberendezési, ruházati és barkács áruházak is találhatóak a város közvetlen területén, így nem csoda, hogy Esztergomban a kiskereskedelem is számtalan állást kínál mind gyakorlattal rendelkező munkavállalóknak, mind pedig pályakezdők számára. Ezekben az áruházakban remek lehetőség nyílik a kereskedelmi iskolákban tanuló diákoknak szakmai gyakorlatok teljesítésére is.

Turizmus és vendéglátás szektor

A város remek adottságait kihasználva virágzik a turizmus, idegenforgalom és vendéglátás, ezért ebben a szektorban is könnyű állást találni Esztergomban. A munkák szezonális jellegét tekintve bizonyos állások csak a nyári időszakban vannak, ennek ellenére ez a terület is sok munkavállalót vár.

Ez csupán három olyan terület, ahol viszonylag könnyen és gyorsan állást lehet találni Esztergomban, de sorolhatnánk még a városban működő KKV-kat és oktatási intézményeket is. Ugyanakkor ne feledd, hogy egy ütős, naprakész önéletrajz és egy releváns motivációs levél nagyban hozzásegít, hogy megragadd a munkaadók figyelmét.Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 13. 09:00, péntek | PR

Rendelj házhoz a Tutufrit-ből!

Új szolgáltatással bővült a több mint 10 éves Tutufrit gyorsétterem.

2020. November 01. 00:00, vasárnap | PR

Miért választják a sikeres cégek a BNI-t, már Esztergomban is?!

Ha megkérdeznénk az utcán egy járókelőt, mi a véleménye az üzleti világról, nagy valószínűséggel a következő jelzőkkel illetné: kemény, számító, rideg.

2020. Október 26. 11:55, hétfő | PR

Finomságokkal új büfé nyílik Dorogon

Pékáru, snack, lángos, hamburger, gyros - Mindezek várják a vendégeket Dorogon a Bécsi út 39. szám alatt nyíló új büfében!