Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 29. 09:22, péntek | Bulvár
Forrás: RLM

Így tartja magát formában a Miss Balaton győztese

Így tartja magát formában a Miss Balaton győztese

A változatosságra esküszik Rákos Lili

Gyerekkorától kezdve mindig sportolt Rákos Lili, a fitneszt a balett követte, de végül a tenisz lett a nagy szerelem. A Miss Balaton 2017-es győztese rendszeresen jár edzőterembe, ahol nagyon sokszínűen állítja össze napi edzéseit. Lili emellett elárulta azt is, hogy melyik étkezést nem hagyja ki soha, valamint, hogy edzés után mivel „kényezteti” magát.

A gyönyörű szépségkirálynő alakját sokan irigylik, a Miss Balaton döntőjén a zsűri mellett a közönség soraiból is elismerő visszajelzéseket kapott a bikinis felvonulás után. Lili keményen dolgozik azért, hogy formában tartsa magát, és nem csak a sportra, de az étkezésekre is odafigyel.

„Minden nap sportolok, gyakran járok edzőterembe, ahol mindig 40 perc intenzív futással vagy biciklizéssel indul a programom, ezután pedig naponta változtatom, hogy mit mozgatok át, így élvezetesebbé teszem a munkát. Az egyik nagy kedvencem a TRX. Mivel általában este tudok időt szakítani az edzésre, utána már nem vacsorázom, csak egy protein shake-et iszom” – mondta el Lili.

A fiatal egyetemista lány az étkezésére is nagyon odafigyel, bár saját bevallása szerint imád jókat enni, vannak alapszabályok, amiket mindig betart. A reggelit sosem hagyja ki és az összetevőkre is komoly figyelmet fordít.

„Az ideális reggeli 50% összetett szénhidrátból, 30% fehérjéből és 20% zsírból áll. Ennek tökéletesen megfelel egy avokádós tojásos omlett vagy egy almás zabkása, amit én vaníliás fehérjeporral főzök össze. Nálam a zabkása alapvetően nagy kedvenc reggelire, sose unom meg, mert annyiféleképpen lehet variálni” – tette hozzá a szépség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.