Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Augusztus 16. 12:02, hétfő | Belföld
Forrás: Magyar Nemzet

Imahadjárat indul Magyarország jövőjének megmentéséért

Imahadjárat indul Magyarország jövőjének megmentéséért

A kezdeményezést Gál Péter, a zamárdi művelődési ház igazgatója indította útjára, azzal a céllal, hogy minél több olyan képviselő kerüljön az Országgyűlésbe aki a tízparancsolat szerint él.

Olyan személyeket küldenének a parlamentbe, aki a tízparancsolat minden pontját kötelező érvényűnek tekinti magára nézve magánemberként és közéleti személyként egyaránt..
Az ötletgazda azt javasolja, hogy augusztus 20-tól egészen a jövő év áprilisáig imádkozzunk azért, hogy ne az érdektelenségben és a közerkölcs megkérdőjelezésében érdekelt politikusok kerüljenek hatalomra.
„A felhívást közzé tevők célja, hogy minden településen legyen legalább egy ezért imádkozó személy, ennek teljesülése miatt is ölel fel ekkora időt az imamozgalom, hiszen fokozatosan fog terjedni a híre. Felekezetek magánszemély tagjait fogja össze, s ki-ki szíve szerint imádkozik, nincs megkötés” – mondta el a szervező a Magyar Nemzetnek.


A felhíváshoz már csatlakozott a KDNP részéről Surján László egykori népjóléti miniszter is, aki úgy véli, jövőre nemcsak a politikusok személyéről dönt az ország, hanem Magyarország jövőjéről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő