Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2021. Augusztus 16. 12:02, hétfő | Belföld
Forrás: Magyar Nemzet

Imahadjárat indul Magyarország jövőjének megmentéséért

Imahadjárat indul Magyarország jövőjének megmentéséért

A kezdeményezést Gál Péter, a zamárdi művelődési ház igazgatója indította útjára, azzal a céllal, hogy minél több olyan képviselő kerüljön az Országgyűlésbe aki a tízparancsolat szerint él.

Olyan személyeket küldenének a parlamentbe, aki a tízparancsolat minden pontját kötelező érvényűnek tekinti magára nézve magánemberként és közéleti személyként egyaránt..
Az ötletgazda azt javasolja, hogy augusztus 20-tól egészen a jövő év áprilisáig imádkozzunk azért, hogy ne az érdektelenségben és a közerkölcs megkérdőjelezésében érdekelt politikusok kerüljenek hatalomra.
„A felhívást közzé tevők célja, hogy minden településen legyen legalább egy ezért imádkozó személy, ennek teljesülése miatt is ölel fel ekkora időt az imamozgalom, hiszen fokozatosan fog terjedni a híre. Felekezetek magánszemély tagjait fogja össze, s ki-ki szíve szerint imádkozik, nincs megkötés” – mondta el a szervező a Magyar Nemzetnek.


A felhíváshoz már csatlakozott a KDNP részéről Surján László egykori népjóléti miniszter is, aki úgy véli, jövőre nemcsak a politikusok személyéről dönt az ország, hanem Magyarország jövőjéről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Belföld

Átlagosan 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók alapbére

Március 1-jétől átlagosan 20 százalékkal nő az egészségügyi szakdolgozók alapbére - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára pénteken Budapesten, újságírók előtt.

2024. Március 01. 15:26, péntek | Belföld

Meteorológia: megdőlt a melegrekord a fővárosban csütörtökön

Megdőlt a hajnali és a napi fővárosi melegrekord is csütörtökön - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján pénteken.

2024. Március 01. 08:24, péntek | Belföld

Gyopáros Alpár: nem állt meg a népességfogyás az Alföldön, de lassult az üteme

Az alföldi kistelepüléseken ugyan nem állt meg a népességfogyás, de lassult az üteme a Magyar falu program hatására - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön a Békés vármegyei Medgyesegyházán.