Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2021. Augusztus 16. 12:02, hétfő | Belföld
Forrás: Magyar Nemzet

Imahadjárat indul Magyarország jövőjének megmentéséért

Imahadjárat indul Magyarország jövőjének megmentéséért

A kezdeményezést Gál Péter, a zamárdi művelődési ház igazgatója indította útjára, azzal a céllal, hogy minél több olyan képviselő kerüljön az Országgyűlésbe aki a tízparancsolat szerint él.

Olyan személyeket küldenének a parlamentbe, aki a tízparancsolat minden pontját kötelező érvényűnek tekinti magára nézve magánemberként és közéleti személyként egyaránt..
Az ötletgazda azt javasolja, hogy augusztus 20-tól egészen a jövő év áprilisáig imádkozzunk azért, hogy ne az érdektelenségben és a közerkölcs megkérdőjelezésében érdekelt politikusok kerüljenek hatalomra.
„A felhívást közzé tevők célja, hogy minden településen legyen legalább egy ezért imádkozó személy, ennek teljesülése miatt is ölel fel ekkora időt az imamozgalom, hiszen fokozatosan fog terjedni a híre. Felekezetek magánszemély tagjait fogja össze, s ki-ki szíve szerint imádkozik, nincs megkötés” – mondta el a szervező a Magyar Nemzetnek.


A felhíváshoz már csatlakozott a KDNP részéről Surján László egykori népjóléti miniszter is, aki úgy véli, jövőre nemcsak a politikusok személyéről dönt az ország, hanem Magyarország jövőjéről.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 12:49, szerda | Belföld

Szijjártó: nagy győzelem, hogy az Európai Bíróság megállapította a paksi bővítés jogszerűségét

Nagy győzelem Magyarország számára, hogy az Európai Bíróság az osztrák keresetet elutasítva szerdán megállapította, hogy a paksi bővítés minden szempontból megfelel a közösségi szabályoknak.

2022. November 30. 12:46, szerda | Belföld

Csaknem 20 ezer milliárd forintba kerülne a magyar lakásállomány energetikai felújítása

A teljes magyar lakóingatlanállomány költségoptimalizált energetikai felújítása októberi árakon számolva 18-19 ezer milliárd forintba kerülne - derül ki a Takarék Indexből.

2022. November 30. 12:45, szerda | Belföld

KSH: októberben 41,7 százalékkal nőttek az ipari termelői árak

2022. November 30. 09:15, szerda | Belföld

Használtautó-hirdetésekből választotta ki áldozatait a katalizátortolvaj

Rendvédelmi szerv korábban leselejtezett járművével ment ráadásul lopni, hogy kisebb eséllyel állítsák meg az úton.