Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2019. Május 21. 05:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Ingyenes angol és német képzések indulnak az esztergomi Balassában

Ingyenes angol és német képzések indulnak az esztergomi Balassában

120 órás, ingyenes, intenzív angol és német nyelvi képzéseket indít az esztergomi TSZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

A tanfolyamok két szinten zajlanak majd. Az egyik a nyelvismerettel még nem rendelkezők számára indul, a másik alapszintű nyelvtudásra épül.

A szintfelmérőt követően június 17-én kezdődnek a foglalkozások július 16-ig; hétfőtől péntekig 8 órától 13:30-ig tartanak.

A felkészítő tanfolyamokra olyan 16 és 65 év közöttiek jelentkezhetnek, akik nem rendelkeznek diplomával.

A jelentkezési lap letölthető az iskola honlapjáról: www.balassaegom.hu; illetve átvehető az iskola portáján: Esztergom, Szent István tér 7-9. (a kitöltött jelentkezési lapokat személyesen is leadhatják itt, beküldhetik postán, illetve a nevigh.balassa@gmail.com e-mail címre június 12-i határidővel).

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.