Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Szeptember 18. 05:20, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Ingyenes jogi segítségnyújtás a munka világában országszerte

Ingyenes jogi segítségnyújtás a munka világában országszerte

2019. május 2-től a korábbi sikeres megvalósítást követően ismét útjára indult a JOGpontok projektek, a teljesen ingyenes és anonim jogi segítségnyújtás (GINOP-5.3.3-18-as konstrukció).

A projekt célja az ingyenes jogi tanácsadás a munka világában. A www.jogpontok.hu honlapon friss információkat olvashatnak a jogsegély-szolgáltatásról, platformokról, a projektben résztvevő városok listájáról, a hozzájuk tartozó szakképzett jogászok ügyfélfogadási idejéről.

A GINOP-5.3.3-18-as projekteket gesztoráló országos munkáltatói érdekképviseletek és szakszervezetek – ÁFEOSZ-COOP Szövetség, IPOSZ, OKISZ, KISOSZ, Munkástanácsok, ÉSZT és LIGA Szakszervezetek – gyakorlott jogászokkal dolgozó rendszert állítottak fel, amelyben több formában elérhető a szolgáltatás, így személyesen vagy akár elektronikusan (online, e-mailes, chates jogsegély) és telefonon is kaphat segítséget jogi kérdése, problémája kezelésében.
Munkajogi viták elrendezésében a Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálat vehető igénybe a projektek keretében.

A Közép-Dunántúli régióban Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében 22 településen várják majd személyesen a tájékoztatást vagy segítséget igénylő ügyfeleket. Emellett az ingyenes jogsegély igénybe vehető telefonon, valamint elektronikus formában is a projekt honlapján (www.jogpontok.hu).

A projektről bővebb, aktuális információk és elérhetőségek a www.jogpontok.hu oldalon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT