Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2019. Január 02. 12:13, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Ingyenesen tanulhattak úszni a dorogi hátrányos helyzetű gyerekek - VIDEÓVAL

Ingyenesen tanulhattak úszni a dorogi hátrányos helyzetű gyerekek - VIDEÓVAL

Befejeződött december 21-én az Új-Hullám SE pályázatos úszásoktatási programja.

A dorogi gyermekek számára az Emberi Erőforrások Minisztériuma HISZEK BENNED SPORT PROGRAM III: ALPROGRAM keretében a „Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program” keretében megnyert pályázat biztosította az úszásoktatást. Az október végétől december végéig tartó ingyenes programban az Eötvös József Általános Iskola, a Petőfi Sándor Általános Iskola és a Zrínyi Ilona Általános Iskola érintett tanulói vettek részt.

A program szakmai sikere, hogy az intenzív foglalkozások hatására nemcsak a gyermekek vízbiztonsága, úszástudása és erőnléte javult, hanem a sok pozitív élmény hatására megnőtt az önbizalmuk és jobb lett az önértékelésük is. Az elvégzett munka hozzájárult a gyerekek életminőségének javulásához, így a program a sportszakmai eredmények mellett fontos szociális szerepet is betöltött – számolt be az Új-Hullám SE közleményében.

Címkék: új-hullám, úszás, dorog

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.