Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Augusztus 14. 16:44, vasárnap | PR
Forrás: (x)

Inspiráló LED szalag világítás ötletek

Inspiráló LED szalag világítás ötletek

A LED szalag világítás napjainkra az egyik legkeresettebb dekorációs fényforrássá nőtte ki magát.

Ebben nincs semmi meglepő, miután számtalan lehetőséget kínál felhasználójának arra, hogy gyönyörű vagy épp funkcionális fényeket alakíthassunk ki bármelyik helyiségben vagy akár kültéren is. Cikkünkben inspiráció gyanánt összeszedtük a flexibilis LED szalagok legnépszerűbb felhasználási módjait.

Rejtett LED világítás

Rejtett LED szalagos világítást általában gipszkartonból épült dekorfalak üreges részeiben szoktak elhelyezni. Az efféle szórt fény segítségével esztétikus rejtett világítást, és ezáltal lágyságot sugárzó enteriőrt alakíthatunk ki a helyiségben. Nemcsak odahaza használhatjuk eredménnyel ily módszerrel a LED szalagokat: irodáknak, sőt akár kereskedelmi létesítményeknek is kifinomult megjelenést kölcsönözhetünk.

A falon kívül egyéb remek „rejtekhely” létezik otthonunkban a LED szalagok számára. Gondolunk itt például a számítógép vagy a TV mögötti rész megvilágítására - egy színváltós LED szalag használatával így megteremthetjük a kellő hangulatot az esti focimeccshez vagy a romantikus filmnézéshez. Ha pedig az ágy aljára helyezünk LED szalagot, azzal olyan hatást érhetünk el, mintha az egész tárgy lebegne a szoba közepén. Tipp: a Union Knights webáruház csapata immár hosszú évek óta gyártja minőségi, könnyen telepíthető LED szalagjaikat, amelyekre kivétel nélkül két év garanciát is vállalnak.

Felületre szerelt LED szalag világítás

A nem rejtve elhelyezett LED szalag világításnak nemcsak esztétikai, hanem funkcionális szerepe is lehet. Ide sorolhatjuk például a konyhapult aljára telepített fénycsíkot, vagy a lépcsők aljára/korlátra szerelt LED szalagos világítást. Ezeken a helyeken ugyanis a biztonságos közlekedés és főzési előkészületek érdekében erős, szűretlen fényre van szükség.

Természetesen dekorációs céllal is felszerelhetjük a LED szalagokat: a polcon körbe futtatva vagy a dísztárgyak kontúrjaként elhelyezve a kívánt helyre fókuszálhatjuk a figyelmet. Emellett ünnepekkor is nagy hasznát vehetjük, és csodálatos hangulatot varázsolhatunk a karácsonyfa vagy a vacsoraasztal körül. Engedjük szabadjára a fantáziánkat! A flexibilis LED fénycsíkok pofonegyszerűen telepíthetők a felületre, ráadásul könnyedén hajlíthatók. Ha pedig pár év után más helyre szeretnénk áttenni, mindössze pár mozdulattal megtehetjük azt.

Címkék: LED, világítás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.