Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. December 13. 09:14, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Internetes vásárlásból sikkasztás – nyomozott az esztergomi rendőrség

Internetes vásárlásból sikkasztás – nyomozott az esztergomi rendőrség

Repülőjegyeket akart vásárolni egy társaság az interneten keresztül, a pénzt át is utalták, de az eladó meglépett az összeggel. Az esztergomi rendőrség a minap lezárta a nyomozást az ügyben.

Sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy budapesti férfi ellen, aki repülőjegyek értékesítésével foglalkozott. Tőle rendelt a feljelentő 10 repülőjegyet Delhibe egy baráti társaság számára. A sértettek által összeadott pénzt a feljelentő átutalta az eladó részére, de a várva várt utazás elmaradt, mert P. Tibor nem küldte meg a kifizetett repülőjegyeket és a pénzt sem utalta vissza. A 47 éves férfi hetekig hitegette a megrendelőt, aki végül feljelentést tett a rendőrségen. Ekkora a gyanúsított a befizetett pénz egy részét visszautalta, de a teljes összeggel máig nem számolt el a sértettek felé. A nyomozás során kiderült, hogy a baráti társaság egyike önállóan intézte a repülőjegy megvételét, de ugyanúgy járt, mint a többiek. Hiába utalta át a jegy árát, pénzéért nem kapott semmit. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya P. Tibort gyanúsítottként hallgatta ki 11 rendbeli sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrség a büntetőeljárást 2013. december 9-én lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT