Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. December 13. 09:14, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Internetes vásárlásból sikkasztás – nyomozott az esztergomi rendőrség

Internetes vásárlásból sikkasztás – nyomozott az esztergomi rendőrség

Repülőjegyeket akart vásárolni egy társaság az interneten keresztül, a pénzt át is utalták, de az eladó meglépett az összeggel. Az esztergomi rendőrség a minap lezárta a nyomozást az ügyben.

Sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy budapesti férfi ellen, aki repülőjegyek értékesítésével foglalkozott. Tőle rendelt a feljelentő 10 repülőjegyet Delhibe egy baráti társaság számára. A sértettek által összeadott pénzt a feljelentő átutalta az eladó részére, de a várva várt utazás elmaradt, mert P. Tibor nem küldte meg a kifizetett repülőjegyeket és a pénzt sem utalta vissza. A 47 éves férfi hetekig hitegette a megrendelőt, aki végül feljelentést tett a rendőrségen. Ekkora a gyanúsított a befizetett pénz egy részét visszautalta, de a teljes összeggel máig nem számolt el a sértettek felé. A nyomozás során kiderült, hogy a baráti társaság egyike önállóan intézte a repülőjegy megvételét, de ugyanúgy járt, mint a többiek. Hiába utalta át a jegy árát, pénzéért nem kapott semmit. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya P. Tibort gyanúsítottként hallgatta ki 11 rendbeli sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrség a büntetőeljárást 2013. december 9-én lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.