Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2012. Április 03. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Intim helyre tetováltatott Jennifer Lopez fiúja

Intim helyre tetováltatott Jennifer Lopez fiúja

Magára tetováltatta partnere nevét Jennifer Lopez fiatal barátja, Casper Smart. A fiút az sem érdekli, hogy mindenki szerint kénytelen lesz egyszer eltávolíttatni a feliratot.

Ha egy híres pár valamelyik tagja magára tetováltatja a partnere nevét vagy arcképét, az általában azért marad emlékezetes, mert néhány év múlva, amikor elválnak vagy szakítanak, sort kell keríteni a rossz emlék átrajzoltatására vagy lézeres eltávolítására is. Ennek ellenére még mindig vannak olyanok, akik nem tanulnak az elődök rossz példájából, és most már közéjük tartozik Jennifer Lopez 24 éves barátja, Casper Smart is.

A partnerénél 18 évvel fiatalabb fiúról mindenki azt beszéli, hogy csak múló szeszély az énekesnő életében, de őt ez sem akadályozta meg abban, hogy magára tetováltassa JLo nevét, ráadásul nem is akárhova, hanem a bennfentesek szavaival élve "övön alulra". A párhoz közel állók azt is elárulták, hogy a végeredmény nagyon tetszik a sztárnak - mint egyikük elmondta, "Jennifer eddig is szexinek tartotta Casper tetoválásait, de érthető okokból ez a kedvence. Nagyon szereti, akárcsak Caspert." A kérdés már csak az, hogy meddig...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.