Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2020. Április 24. 12:00, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ismét ámulatba ejt Lui bűvész - VIDEÓ

Ismét ámulatba ejt Lui bűvész - VIDEÓ

Lui bűvész, mint sok hazai hírességünk önkéntes karanténban van családjával immáron hatodik hete.

Az ismert illuzionista azonban nem tudott közönsége nélkül meglenni, így kitalálta, hogy minden vasárnap este élőben bejelentkezik rajongói oldalán.

- Az első napokban megmondom őszintén nagyon megijedtem, hiszen a vírus előtt kifejezetten pörgős életet éltem, sok fellépéssel. Ahogy jöttek a hírek a vírus terjedéséről, tudatosult bennem, hogy most meg fog állni minden bizonytalan ideig. Úgy éreztem muszáj kitalálnom valamit, ami engem is „lázba hoz” hétről-hétre. Ekkor jött az ötlet, hogy ha online formában is, de tartok heti 1 műsort, ami talán a családoknak is apró varázslatot visz az egyhangú napokba. – nyilatkozta Lui.
Ez a kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy a húsvéti videóját több, mint nyolcezren nézték meg.

Lui előző héten ismét különleges varázslattal készült rajongóinak, hiszen egy vérpezsdítő spanyolos hangulatú műsort adott. Láthattunk vörös rózsát, tüzes számokat és egy virtuóz kártyás manipulációt.

- Mindig is szerettem a kézügyességre alapuló bűvésztrükköket. Manapság nagy divat a technikai eszközökkel való bűvészkedés, de tapasztalatból mondom, hogy a nézőket a mai napig jobban lenyűgözi, ha egy bűvész boszorkányos kézügyességgel varázsol - mondta Lui.

Az élő bejelentkezés végén olyan meglepő dolog történt, amire még rajongói sem számítottak. Nézd meg Te is milyen trükkel ejtette ámulatba Lui a nézőket.

Címkék: bűvész, Lui, trükk, varázslat


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.