Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Július 20. 10:13, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Ismét lesz filmforgatás Pilisszentléleken és Búbánatvölgyben

Ismét lesz filmforgatás Pilisszentléleken és Búbánatvölgyben

Visszatér Kapitány Iván és stábja Esztergomba. A tavalyi pilot rész után ugyanis az első nyolc résszel folytatódik a Pajkaszeg vígjátéksorozat.

Lesz még Pilisszentlélek Pajkaszeg! Egy játékfilmsorozat erejéig egészen biztosan: a Mi kis falunk című tévésorozat tavaly ugyanitt forgatott pilot-részét követően egy nyolc részes sorozotot készítenek Pilisszentléleken – filmbéli nevén: Pajkaszegen – a rendezők.

Az Üvegtigris, Beugró és egyéb produkciók rendezője, Kapitány Iván és stábja egy előzetes epizódot forgatott még tavaly novemberben Esztergomban. Az eredetileg Szlovákiában már sugárzott, Horná-Dolná (Alvég-Felvég) néven futó vígjátéksorozat magyar verziójában többek között Udvaros Dorottya, Csuja Imre, Reviczky Gábor, Lengyel Tamás, Józsa Imre, Lovas Rozi, Kerekes József, Zsurzs Kati és Debreceni Csaba szerepelnek.

Az előzetes epizód jól sikerült, a produkciós iroda megbízást kapott a sorozat első nyolc részének leforgatására: augusztus végén nyolc hétre visszatér a stáb és a színészek Pilisszentlélekre, illetve más esztergomi színhelyekre, többek között Búbánatvölgybe.

A sorozatot az egyik hazai kereskedelmi televízió tűzi majd műsorára, sikeres fogadtatás esetén további részek forgatására is visszatérhet a stáb Pilisszentlélekre.

Kapcsolódó cikkek:
Búbánatban is forgatott az Üvegtigris stábja

Az Üvegtigris alkotógárdája készít filmet Pilisszentléleken

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.