Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. December 18. 14:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Önkormányzati sajtóközlemény

Ismét sok a Jó tanuló, jó sportoló Esztergomban - NÉVSORRAL

Ismét sok a Jó tanuló, jó sportoló Esztergomban - NÉVSORRAL

Ismét sok a jó tanuló és jó sportoló diák Esztergomban – ez derült ki Esztergom Jó tanuló, jó sportoló címeinek szerdai átadóján a Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskolában.

Szerda délután átadták Esztergom Jó tanuló, jó sportoló díjait. A Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskolában Romanek Etelka polgármester, Pézsa Tibor, Esztergom díszpolgára, valamint Erős Gábor, Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke adta át a több mint száz kitüntetettnek a díjakat.

Ismét sok a Jó tanuló, jó sportoló Esztergomban

Az ünnepség a Himnusz közös eléneklésével kezdődött, majd Romanek Etelka nyitotta meg a rendezvényt. Esztergom polgármestere elmondta: Kevés annál nagyobb megtiszteltetés érhet valakit, mint hogy köszöntse a jövő nemzedékét. Annak is a legjavát, akik nem csak a sportban, hanem az iskolapadban is egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Romanek Etelka hozzátette: a most kitüntetett diákok azok, akikre már most büszkén tekintünk, akik talán már a közeljövőben olyan példát mutatnak nekünk, olyan eredményeket értek el, amelyek megalapozzák a jövő Magyarországát, és reményei szerint azon belül is a jövő Esztergomát.

Ismét sok a Jó tanuló, jó sportoló Esztergomban

„Kérlek benneteket, becsüljétek meg az elért sikereket, és becsüljétek meg kiváltképpen azokat, akik segítettek benneteket abban, hogy mindezt elérjétek, hiszen a mai díj az ő sikerük is egyben. Azoké a szülőké, tanároké, edzőké, barátoké, akik most teljes joggal büszkék arra, amit elértetek” – fogalmazott Romanek Etelka polgármester.

Ismét sok a Jó tanuló, jó sportoló Esztergomban

A polgármesteri megnyitót követően Esztergom polgármestere, Pézsa Tibor, a város díszpolgára, olimpiai- és világbajnok kardvívó, valamint Erős Gábor, a Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke adta át a díjakat a több mint száz kitüntetett diáknak.

Ismét sok a Jó tanuló, jó sportoló Esztergomban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.