Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 18. 20:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: nlc

Isten éltessen szerelmem!...Schobert Norbi egy Cadillac -et kapott Rékától ajándékba

Isten éltessen szerelmem!...Schobert Norbi egy Cadillac -et kapott Rékától ajándékba

Április 16-án 50 éves lett a fitneszguru, akinek Esztergomban is van üzlete. Felesége egy különleges ajándékkal, egy újabb autóval, ezúttal egy 1976-os Cadillac Eldorado Cabrioval lepte meg.

Rubint Réka hatalmas meglepetéssel készült. Egy éven át szervezett és készült, hogy minden tökéletes legyen Norbi 50. születésnapján.A nagy meglepetés ezúttal nem egy óra, vagy quad volt, nem is a "mi autónk", hanem egyamerikai oldtimer gépkocsi, egy 1976-os Cadillac Eldorado Cabrio.

Réka a férje autóimádatát ismerve találta ki és szervezte meg a ritka és értékes jármű beszerzését, amely már tavaly decemberben folyamatban volt.

A kocsi egyébként Michiganből érkezett Magyarországra, megkapta az oldtimer aranyplakettet, és az ülésekbe belehímezték Norbi monogramját is.

Fotó:www.motorcarclassics.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára