Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2019. Május 21. 23:55, kedd | PR

Itt a tavasz: a férfiaknak is ideje elővenni a lengébb öltözéket

Itt a tavasz: a férfiaknak is ideje elővenni a lengébb öltözéket

Férfi divat, női divat… Manapság már nem szükségszerűen csak női kiváltság a változatos, stílusos öltözködés. Nincs ez másként a melegebb évszakokban sem, a férfiakat is egyre bővebb kínálat várja a boltokban.

Színek, színek és színek

A férfi ruhatár nem is olyan régen nem volt más, mint unalmas ruhák és változatosságot nélkülöző színek összessége. Szerencsére néhány éve nagyot fordult a világ, és a férfiak is bátran elkezdtek öltözködni, stílusos ruhákat választani és odafigyelni a megjelenésükre. Ez a jelenség megfigyelhető Magyarországon is, ahol végre a legtöbb bolt és webshop elérhető áron kínál változatos ruházkodási lehetőséget az erősebbik nem számára is.

A férfi divat bővülése nem csupán stílusos és ízléses új ajtókat tár ki, egyre meglepőbb megjelenésekkel is találkozhatunk a kifutókon, és az utcákon egyaránt.
A legtöbb férfi azonban még mindig egyetért abban, hogy legszívesebben a jól megszokott ruhadarabokat hordja, azaz előszeretettel nyúlnak a pólókhoz, egyszerű szabású nadrágokhoz és dzsekikhez a reggeli öltözködésnél. Ami mindezek ellenére mégis képes változatosságot vinni a mindennapokba és feldobni a megjelenést, az a színek frappáns alkalmazása.
A férfi megjelenést ugyanis a legkönnyebben azzal dobhatjuk fel, ha bátran nyúlunk a színekhez és nem ragadunk meg a megszokott fekete vagy fehér színeknél.

Elegancia vagy stílus?


Bár a nőknél is jellemző, a férfiaknál különös érzékenységgel kell megtalálni a határt a stílusos öltözködés, az elegancia és a túlzások között. A színekkel nehéz mellélőni (bár a túl rikító színek vagy az azonos színek teljes ruházatban való kombinálása veszélyes terep), a formákkal és a ruhadarabok hosszával annál könnyebb.
Az elegáns férfi 2019-ben is bátran nyúlhat egy könnyed len zakóhoz például, ha nyári divatról van szó, azonban érdemes odafigyelnie arra, hogy a mindenkin jól mutató világoskék - bézs tengelyen mozogjon az első szárny próbálgatásokkor.
Ugyanez igaz a könnyed nyári ingekre, ahol a stílus megőrzése érdekében sokkal inkább szerencsés választás egy hosszúujjú ing megfelelően felhajtva, mint rövidujjú társa.

A rövidnadrág is lehet stílusos városi viselet

A férfi nyári öltözék egyik legmeghatározóbb része azonban kétségkívül a rövidnadrág. Ha valamilyen ruhadarabbal érdemes azonban óvatosan bánni, az épp a sort. A nadrág anyagán túl ugyanis itt különös figyelmet kell fordítani a megfelelő hossz megválasztására is. Mennyi férfit látni nyáron, akik a városban combközépig vagy akár addig sem érő nadrágban rohangál? Az ehhez hasonló viseletet a legjobb, ha meghagyjuk a strandra, a hozzá illő papuccsal együtt. A városi férfi válasszon inkább térdig érő rövidnadrágot, vagy alkalmazza az ingeknél már jól bevált len anyagot hosszúnadrágja megválasztásánál.
A stílusos megjelenés tehát már a férfiaknak sem nehéz a tavaszi vagy akár a nyári nagy melegben sem, azonban a legfontosabb szabályt mindig érdemes szem előtt tartani: nézz bele a tükörbe még egyszer, mielőtt kilépnél az ajtón.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.