Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Január 02. 13:13, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom.hu

Ittas és bedrogozott vezetők buktak le Esztergom térségében

Ittas és bedrogozott vezetők buktak le Esztergom térségében

Több ittas vezetőt kaptak el a rendőrök az elmúlt két napban Esztergom környékén, ráadásul akadt olyan sofőr is, aki drogozott.

Ittasság gyanúja merült fel egy 51 éves esztergomi lakosnál, akit a dorogi rendőrök december 31-én 21 óra 27 perckor Dorogon, a Gorkij utcában igazoltatta. A járőrök alkoholszondát alkalmaztak, aminek a pozitív értéke a szeszes ital fogyasztását megerősítette. A rendőrök a férfit mintavételre előállították és lejárt vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Szintén a dorogi rendőrök fogták el azt a 46 éves budapesti lakost, aki január 1-jén 1 óra 42 perckor Tokodaltárón vezette ittasan járművét. A járőrök a férfit mintavételre előállították.

Az esztergomi rendőrök január 1-jén 4 óra 10 perckor egy 27 éves dorogi lakost ellenőriztek, aki Esztergomban, a Terézia úton haladt járművével. A fiatalember összefüggéstelenül válaszolt a járőrök kérdéseire. Ruházatát átvizsgálták és kabátzsebéből bruttó 12,2 gramm, alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le. A klinikai tüntetek alapján a járőrök a fiatalembert előállították és vele szemben drog gyorstesztet alkalmaztak. Az eredmények alapján a férfi kábítószert fogyasztott. A rendőrök a fiatalembert mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.