Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Október 14. 07:48, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/police.hu

Ittas vezetők napja volt a térségben

Ittas vezetők napja volt a térségben

Öt ittas vezetőt is igazoltattak a rendőrök csütörtökön a térségben. Kettőt Sárisápon, egyet Esztergom-Kertvárosban, egyet Tatabányán és egyet Komáromban.

Dorog körzeti megbízottjai csütörtökön 11 óra 55 perckor Sárisáp belterületén ellenőriztek egy elektromos kerékpárral haladó férfit. A 46 éves sárisápi lakos a „kétkerekű” pedáljait nem használta, amikor a rendőrök igazoltatták. A férfival szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították és büntető feljelentést kezdeményeztek.

Szintén Sárisápon ellenőriztek egy 52 éves helyi férfit, akinél ittasság gyanúja merült fel. A rendőrök csütörtökön 22 óra 56 perckor igazoltatták a sofőrt. A szonda pozitív mérési eredményei alapján a gépkocsivezetőt mintavételre előállították, majd vezetői engedélyét elvették.

Az esztergomi rendőrök ugyancsak csütörtökön, de 17 óra 30 perckor egy személyi sérüléses balesetet helyszíneltek. Egy 38 éves helyi férfi Esztergom-Kertvárosban esett el kerékpárjával. A könnyen sérült férfi az alkoholfogyasztás tényét a helyszínen elismerte.

A tatabányai rendőrök egy 35 éves helyi lakost állítottak elő mintavétele, majd átvételi elismervény ellenében vezetői engedélyét elvették. A férfi csütörtökön 16 óra 50 perckor Tatabányán, a Csarnok utcában vezette ittasan járművét, amikor igazoltatták. A körzeti megbízottak szondát fújattak a fiatalemberrel, aminek eredménye az alkoholfogyasztás tényét megerősítette.

A rendőrök csütörtökön 8 óra 45 perckor Komáromban, a Rákóczi Ferenc rakparton igazoltattak egy 37 éves gépkocsivezetőt. A sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.A járőrök a komáromi lakos vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT