Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Január 03. 07:59, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Ittasan a játszótéren – életet mentett a rendőrség

Ittasan a játszótéren – életet mentett a rendőrség

Bajba jutott személyek életét mentették meg a rendőrök szerdán Esztergomban. Kihűltek volna, ha nem segítenek rajtuk az egyenruhások. A rendőrség köszöni a bejelentést tevő állampolgárok jelzését.

Szerdán délután állampolgári bejelentést követően jelentek meg a járőrök Komárom egyik utcájában, ahol egy 44 éves komáromi lakos ittas állapotban feküdt a földön. A férfi elmondása szerint elesett, és nem tudott lábra állni, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították.

Az esztergomi járőrök szerdán két bajba jutott emberen is segítettek. Az esti órákban érkezett a bejelentés, miszerint Esztergom egyik játszóterén egy ittas férfi fekszik a padon és segítségre szorul. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, és gondoskodtak a bajba jutott férfi hazaszállításáról.

Ugyanezen a napon egy bajóti férfi is a rendőrök segítségére szorult. A 44 éves férfi Esztergomban erősen ittas állapotban stoppolni próbált, mikor a járőrök rátaláltak. Elmondta, hogy pár órával korábban beszállították a kórházba, mivel elesett és beütötte a fejét. Miután orvosi ellátásban részesült, gyalog indult el hazafelé. Az egyenruhásoknak köszönhetően a férfi épségben hazajutott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.