Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2020. Szeptember 21. 08:22, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Ittasan villanyoszlopnak ütközött egy quados - FOTÓK

Ittasan villanyoszlopnak ütközött egy quados - FOTÓK

Vádat emelt az esztergomi ügyészség a férfi ellen, aki ittasan quadozott Pilismaróton.

Az Esztergomi Járási Ügyészség az ittas járművezetés vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki 2019. június 29-én 3 óra 00 perckor Pilismaróton a Rév utcában közepes fokú ittas állapotban vezetett egy quadot. A vádlott a Rév utca és az Akácos utca kereszteződéséhez érve az útról jobbra lesodródott, és járművel egy villanyoszlop beton talapzatának ütközött – közölte az ügyészség.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre és járművezetéstől eltiltásra ítélje.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 28. 17:26, szerda | Helyi

Támogatás az esztergomi Montágh Iskola SNI tanulóinak

A Fokról-Fokra a Fogyatékos Gyermekek Neveléséért és Oktatásáért Alapítvány három sikeres pályázatával összesen 1.021.153 forint értékben segítette a Montágh Iskola fogyatékkal élő tanulóinak oktatását, nevelését.

2020. Október 28. 17:23, szerda | Helyi

Állványt bérelne? Íme néhány jó tanács!

A nagyobb volumenű építkezési munkálatok, a felújítások, a homlokzati szigetelés, vagy éppen a festés, sok esetben kivitelezhetetlenek profi állványrendszerek nélkül.

2020. Október 28. 13:23, szerda | Helyi

Kamera rögzített egy kocsmai verekedést Táton - VIDEÓ

A csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség két férfival és két nővel szemben, mert az elkövetők egy táti kocsmában egy vétlen vendéget percekig ütlegeltek, rugdostak.

2020. Október 28. 07:29, szerda | Helyi

Újabb részletek a halálos balesetről

Egy férfi életét vesztette, hárman megsérültek az 1119-es úton történt balesetben, ahol két személykocsi ütközött össze.