Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. December 14. 10:13, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Ittasan zúzta össze a luxus sportkocsit - FOTÓK

Ittasan zúzta össze a luxus sportkocsit - FOTÓK

A nyomozók vádemelést javasolnak a 30 éves budapesti férfi ellen, aki Tatán okozott balesetet italozás után.

Közös italozást követően vitte el ismerőse autóját egy 30 éves férfi Mocsáról. M. György a kocsival 2020. március 6-án éjszaka indult el, majd Tatán balesetet okozott. Kiderült, hogy a sofőr a vezetést megelőzően szeszes italt fogyasztott – közölte a rendőrség.

A 30 éves férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Az autó tulajdonosa az alábbiakat küldte jogi képviselőjén keresztül:

Helyreigazítási kérelem

"M. György nem az ismerősöm, az ominózus esetet megelőzően még csak nem is találkoztunk, egy közeli ismerősömmel jött el előző este hozzám, majd miután távoztak, hajnalban arra ébredtem, hogy M. György – immár egyedül – visszajött hozzám. Miután az éjszaka közepén nem akartam elküldeni, ezért szállást adtam neki. Reggel a rendőrök ébresztettek azzal, hogy M. György a gépkocsimat elvitte, és azzal balesetet okozott.

Hangsúlyozom, hogy én a részére a gépkocsit nem adtam oda, (egyébként is életszerűtlen, hogy vadidegen embernek odaadnám az autómat, hogy menjen haza azzal Mocsáról Budapestre) azzal a tudattal feküdtem le, hogy M. György reggel fog taxival távozni. Figyelemmel a büntetőeljárás súlyosságaira, és arra a jogelvre, hogy minden kétséget kizáró esetben lehet valakit büntetőjogilag felelősségre vonni, egyébként jelenleg nincs jelentősége annak, hogy a rendőrség a gépjármű önkényes elvitele tárgyában az eljárást esetlegesen megszüntette, amelyről egyébként is csak a cikkben megjelenő információból van tudomásom".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.