Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 29. 05:00, kedd | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Ivott, dulakodott - az ügyészség elé került

Ivott, dulakodott - az ügyészség elé került

Dulakodásba fulladt a nyergesújfalui buli, az ügyészég elé került az ügy.

A vádlott 2018. november 4. napjára virradó éjszaka a nyergesújfalui sörözőben szórakozott, ennek során ittas állapotba került. A vádlott a szórakozóhely előtt hajnali 2 óra és 2 óra 45 perc közötti időben összetűzésbe keveredett egy szintén ott szórakozó társaság tagjaival, közöttük hangos szóváltás alakult ki. Ezt észlelte sértett, aki kiment a szórakozóhely elé, hogy csitítsa a veszekedő feleket. A sértett odalépett vádlotthoz, aki ekkor sértettet a combjainál fogva felemelte, amelytől a sértett egyensúlyát veszítette és a földre esett. A sértett az esést két karjával próbálta tompítani, amelytől a jobb csuklójának orsócsonti oldalán nyomásérzékenység, valamint bal kezén ujjainak zúzódása következett be.

A szórakozóhelyről rövidesen távoztak azon személyek, akikkel a vádlott konfliktusba keveredett, ekkor a vádlott bement a sörözőbe, ahol hangoskodott, belekötött más vendégbe, ezért sértett felszólította őt, hogy távozzon. A vádlott ennek nem tett eleget, hanem a sértettet combjainál ismét átkarolta, felemelte, amitől a sértett újra a földre esett. A vádlott magatartása által a sértettnek okozott sérülések 8 napon belül gyógyulók, azonban a jobb csukló vetületét ért bántalmazás alkalmas volt súlyosabb, 8 napon túl gyógyuló sérülés (alkarcsont törés) okozására.

A vádlott beismerte a bűncselekmény elkövetését, és a helyszínen bocsánatot kért a sértettől.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett ara, hogy a bíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat, továbbá a próbaidő tartamára rendelje el a pártfogó felügyeletét.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.