Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Október 30. 18:47, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Ízlelje meg az európai élvonalba tartozó kávét

Ízlelje meg az európai élvonalba tartozó kávét

A kávé a tiszta ivóvíz után a második legkedveltebb ital a világon.

Természetes eredetű termék, amely számos tápanyaggal, amelyek energiát adnak a szervezetnek, számos esetben jótékony hatást fejtenek ki a szervezetre és gyakran jobb hangulatot biztosítanak a kávét fogyasztónak.A kávéban lévő hasznos anyagok tartalma főleg a kávé minőségétől függenek, amellyel azonban az egyszerű boltokban csak ritkán találkozunk.

Az EBENICA COFFEE kávépörkölő azonban garantálja a kiemelkedő minőséget. A társaság minőségi kávéi otthon és külföldön egyaránt rendkívül kedveltek a kávéfogyasztók között és az Európában pörkölt legjobb kávék közé tartoznak.

Az első nagyszerű siker, amely biztosította a társaság jó hírét

A kávé mezőgazdasági termék, amelynek a termesztését, feldolgozását és behozatalát számos tényező befolyásolja, tehát a kávé ízének ideális bebiztosítása a termesztésnél és a feldolgozásnál rendkívül igényes feladat. Nem kevésbé igényes feladat azonban a kávé megfelelő pörkölése sem, amely segít abban, hogy a kávé elnyerje legjobb ízét és aromáját.

A sokéves tapasztalatoknak, lelkesedésnek és főleg a kávé iránti szeretetnek köszönhetően az EBENICA COFFEE kávépörkölőben képesek a piacot sikerrel ellátni a legjobb minőségű kávéval, amely számos nemzetközi gasztronómiai versenyen előkelő díjat szerzett.

Az első siker 2013-ban jelentkezett, amikor az Ebenica márka alapítója és tulajdonosa, Marek Fajčík kávémintákat küldött a Coffee Review versenybe. Az eredmények őt saját magát is meglepték, hiszen a versenyen elért nagy sikerről még csak nem is álmodott. Összesen négy kávé nyert 90 és 92 pont közötti értékelést a maximális 100 pontból, amely aranyérmes termékeknek felel meg. Az amerikai zsűri a versenyben a legjobb európai eszpresszó kávéként jelölte meg a kávét.

Az Ebenica 2019 a brit Great Taste gasztronómiai versenyen próbált szerencsét, ahol 3 kávéja 1 csillagos minősítést nyert, amellyel a zsűri a „fantasztikus ízű kiváló termékeket illeti“. Az idén a Great Taste versenyen nemcsak megismételték a tavalyi sikert, hanem még túl is szárnyalták, hiszen a versenybe bejelentett mind a négy kávé díjat nyert az eszpresszó kategóriában. A kedvelt Ebenica Intensivo blend kávé, földes, édes, csokoládés-mogyorós ízével 2 csillagos minősítést nyert, amelyet „a várakozáson felüli ízletességű termékek“ nyernek el.

A cégalapítás 10. évfordulójának megünneplése közvetlenül a kávépörkölőben

A tényt, hogy az Ebenica stabil és kiváló minőségű márka, amelyet végülis a fennállásuk 10 éves jubileuma is igazol, amelyet a múlt évben nagyszabású ünnepély keretében ünnepeltek meg az ügyfeleikkel együtt. Ezen jelentős évforduló megünneplésére a társaság a pörkölőben Nyitott kapuk napját rendezett meg, amelyen a látogatók megtekinthették a pörkölést folyamatát és a kedvelt kávéjuk csomagolását. A rendezvényen kávé kóstolás is folyt, amelyen a világ minden tájáról szállított kávékat lehetett megízlelni. A pörkölőbe látogató kávékedvelők az egész nap folyamán kb. 450 csésze eszpresszó kávét fogyasztottak el.



Nemzetközi együttműködés és erős üzleti partnerek

Az Ebenica kávé sikeréről tanúskodik a sokéves együttműködés a hazai és külföldi üzleti partnerekkel. Az eredetileg családi vállalkozás ma önálló kávépörkölő és elismert minőségi kávégyártó, amely termékeit kávéházak, vendéglők és szállodák számára is szállítja. Az Ebenica rendkívül előkelő helyet foglal el a céges szegmensben is, amelynél a frissen pörkölt kávéit közvetlenül a cégek irodáiba szállítja.

Amennyiben az otthonában vagy a munkájában Ön is szeretné fogyasztani a frissen pörkölt Ebenica kávét, rendkívül egyszerűen megteheti. Mindehhez elegendő, ha ellátogat a www.ebenica.hu webboltba és kiválasztja a neki megfelelő kávét a gazdag kínálatból.

A fotók forrása: EBENICA COFFEE

Címkék: ebenica, ebenica.hu, kávé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.