Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Szeptember 12. 17:00, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Újabb csatákra vár a Vitéz-sereg

Újabb csatákra vár a Vitéz-sereg

Teljes gőzzel készülnek a tizenegyszeres magyar bajnok Esztergomi Vitézek csapatai az új szezonra, hamarosan kupameccsen, bajnokikon és nemzetközi tornán is pályára lépnek a játékosok, a legjobbak még a válogatottban is.

Júniusban tizenegyedszer nyerte meg az Esztergomi Vitézek Suzuki Rugby SE felnőtt alakulata a magyar bajnokságot, miután a döntőben 20-10 arányban legyőzte a Kecskeméti ARC rögbiseit. A fiúk ezt követően jól megérdemelt pihenőjüket töltötték, az elmúlt hetekben azonban már ismét az edzéseké lett a főszerep, hiszen hamarosan kezdődik az új, rendkívül sűrű szezon. A Vitéz-sereg az Extraliga bajnoki összecsapásain kívül természetesen a kupában is megmérkőznek, mely során négy együttes – az Esztergomi Vitézek, a Kecskeméti ARC, a Battai Bulldogok és a Budapest Exiles – lép majd pályára. A csapatokat az előző idény kupa eredményei alapján rangsorolta a szövetség, mely az első fordulót október 13-ára tűzte ki. Ezt követően majd október 20-án vagy 23-án, a pályázati döntéstől függően játsszák le az együttesek a döntőt és a bronzmeccset.

A kupában az esztergomi együttes az Exiles játékosaival mérkőzik meg, míg a KARC a Battai Bulldogok rögbiseivel.

Emellett a Vitéz-sereg még az RRC, nemzetközi sorozatban is megméretteti magát, valamint több játékos a nemzetek közti válogatott összecsapásokon is rögbizik majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT