Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2012. Október 01. 10:07, hétfő | Helyi
Forrás: lvp / MTI Fotó: Szekeres Panna

Újabb Hídfutás-rekord, soha ennyien nem futottak

Újabb Hídfutás-rekord, soha ennyien nem futottak

Minden évben egyre többen vesznek részt a Mária Valéria híd átadásának évfordulóján rendezett Hídfutáson. Idén a tizenkettedik megmérettetésen is új rekord született, több mint 2200 futó indult.

Idén sem maradhatott el a hagyományos Hídünnep Esztergomban, mely a Mária Valéria híd átadásának évfordulója alkalmából 2001 óta közösen emlékezik minden évben Párkánnyal. Az évforduló egyik kiemelt programja az ünnepi Hídfutás, amelyen évről-évre egyre többen vesznek részt. A növekvő népszerűséget pedig jól mutatja, hogy idén már több mint 2200 futó indult el a megmérettetésen, a magyar és szlovák résztvevőkön kívül ráadásul több testvérváros is képviseltette magát a Hídfutáson.

A férfiak küzdelmét Halász Péter nyerte, a második Szederkényi Máté és a harmadik Michael Weisshaupt előtt. A nőknél elsőként zárt Horváth Karolin, míg másodikként futott célba Cseri Bettina, a harmadik helyet pedig ezúttal Pozsonyi Ágnes szerezte meg.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 07:00, szombat | Helyi

Lady Gaga a Várszínházban

Az Esztergomi Várszínház 2020-as idényében szerdánként népszerű zenés-táncos filmeket vetít.

2020. Július 11. 05:00, szombat | Helyi

Fergeteges lesz idén is a Szent István Napi Zenei Fesztivál

Változatos zenei programok, kiváló fellépők: Tankcsapda, Kárpátia, Punnany Massif, Anna and the Barbies, Radics Gigi, Charlie és még sok más szórakoztató koncert augusztus 15. és 22. között a Fesztiválszigeten!

2020. Július 10. 10:18, péntek | Helyi

Körözött zaklatót fogtak el Esztergomban

Igazoltatás során derült ki, hogy elfogatóparancs van kiadva ellene.

2020. Július 10. 09:32, péntek | Helyi

Rázárta a tolvajra az ajtót a bolti eladó

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat egy nővel szemben, akit a bolti eladó a bejárati ajtó bezárásával azért tartott vissza a helyszínen, mert mobiltelefonokat rejtett a kabátjába.