Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2012. Szeptember 17. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Újabb mozgalmas évad a Szentgyörgymezői Olvasókörben

Újabb mozgalmas évad a Szentgyörgymezői Olvasókörben

Újra beindulnak a Szentgyörgymezői Olvasókör rendszeres szakkörei, foglalkozásai, melyek a gyerekektől az idősekig, mindenkit várnak. Az új évadban a megszokott klubok mellett rengeteg színes programmal készül a kör.

Kertbarát kör, nőklub, sakk-klub, méhész csoport, jóga (kezdő, haladó, 50 év felettieknek), csuhézás, foltvarrás, nemezelés, agyagozás, bőrözés, néptánc, kismama torna, baba-mama torna mindezeket kínálja felnőttek részére a Szentgyörgymezői Olvasókör, melynek már beindultak a 2012/2013-as évad klubjai, szakkörei és egyéb foglalkozásai. A kulturális és közösségi intézmény persze a gyerekekre is gondolt, akiket sakk-klub, agyagozás, bőrözés, 7 éves kortól nemezelés, 3 éves kortól néptánc, zeneovi, zenebölcsi is várja.

A programokról érdeklődni a 33/413-464-es, üzenetrögzítős telefonon, illetve személyesen a csoportfoglalkozások ideje alatt lehet a Szentgyörgymezői Olvasókörben, de további információ található a kör honlapján is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.