Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2014. November 16. 07:00, vasárnap | PR
Forrás: (x)

Játék, élmény, nyelvtudás – Gyerekangol Esztergomban a Helen Doron Nyelviskolában

Játék, élmény, nyelvtudás – Gyerekangol Esztergomban a Helen Doron Nyelviskolában

Játék, élmény, nyelvtudás már 3 hónapos kortól az esztergomi Helen Doron Nyelviskolában. Angoltanulás erőlködés, nyelvtan-tanulás, örökös szótárazás nélkül, készség-szinten, könnyedén Esztergomban.

Már egy éve új helyszínen várja, továbbra is új programokkal, új szolgáltatásokkal és foglalkozásokkal, valamint a Cambridge YLE nemzetközi angol nyelvvizsgázási lehetőséggel a gyerekeket a Helen Doron Nyelviskola Esztergomban, melyet 2005-ben nyitott meg Könözsy Rita a városban.

Rita az ELTE angol-orosz szakán végzett és 1992-től tanítja a nyelvet. Közben folyamatosan újabb és újabb könyveket vásárolt és kutatta a legfrissebb anyagokat. Így találta rá Helen Doron módszerére, mellyel 2005-ben megnyitotta a nyelviskolát Esztergomban. Azóta pedig több száz kisdiák tanult már nála, köztük természetesen saját gyermekei is.

Helen Dorog Nyelviskola Esztergom

Mindkét lányom születése óta hallja és tanulja az angol nyelvet, a nagyobbik kilenc évesen tette le a Cambridge (YLE) Flyers – az egész világon elismert – nyelvvizsgát kitűnő eredménnyel” – fejtette ki Rita.

Majd hozzátette: „Bármit gondolunk az iskoláztatásról, a tanulásról vagy a sikerről, egy dolog biztos: ma már szinte senki sem kerülhet be jó iskolába, senki sem kaphat jó állást nyelvtudás nélkül. Az uniós tanulási és munkalehetőségek is elképzelhetetlenek nyelvtudás nélkül. Ebben ma már nincs különbség akkor sem, ha orvosnak, tőzsdeügynöknek vagy sofőrnek készül gyermekünk. Amire pedig különösen büszkék vagyunk, hogy hozzánk a gyerekek mosolyogva jönnek órára és mosolyogva mennek haza” – hangsúlyozta az esztergomi Helen Doron Nyelviskola vezetője.

Helen Doron Nyelviskola Esztergom

Játék – élmény – nyelvtudás
Az esztergomi Helen Doron Nyelviskolában lépésről-lépésre felépített tananyagok várják már 3 hónapos kortól 19 éves korig a gyerekeket, fiatalokat, akiknek élmény- és tevékenységközpontú, az összes érzékszervet megmozgató izgalmas angolórákat kínál a nyelviskola, mely Helen Doron módszerével az anyanyelv elsajátításának alapelvén működik.

Helen Doron Nyelviskola Esztergom

Helen Doron Nyelviskola EsztergomAz angol, mint „második anyanyelv”
Mivel kisgyermekkorban az anyanyelv elsajátítása még nem zárult le, a gyermek mindazt a könnyedséget és természetességet, amivel anyanyelvét elsajátítja, átviszi az idegen nyelvre is. A kutatások azt bizonyítják, hogy minél fiatalabb a gyermek annál könnyebben képes bármennyi nyelvet elsajátítani, ha azzal a nyelvel rendszeresen és szisztematikusan találkozik. A nyelvoktatással foglalkozó szakemberek kifejezetten támogatják a korai nyelvtanulást. Többek között az Európai Unió is kiemelt prioritásként foglalkozik vele.

Minden gyermek minél fiatalabb korban kezdjen el legalább két nyelvet tanulni. A legkönnyebben a legkisebbek sajátítják el a nyelvet. A korai nyelvtanulás később óriási előnyt jelent számukra” – hangsúlyozza Leonard Orban, többnyelvűségért felelős EU biztos

Helen Doron tanfolyamok
A Helen Doron nyelviskolákban az angol nyelv nem egy tantárgy, hanem a kommunikáció eszköze, mely során a gyerekek megszeretik az angol nyelvet. Az életkori sajátosságokat figyelembe véve egymásra épülő kurzusokon pedig csak angolul beszélnek a tanárok a gyerekekkel, így egyre biztosabb nyelvtudáshoz juttatják őket. A Helen Doron módszernek köszönhetően pedig nemcsak az angol nyelvre válnak fogékonyabbá a gyerekek, hanem az idegennyelv-tanulás módszerét is megtanulják.

A Helen Doron English nyelvi fejlesztési programokon a világ 35 országában, köztük 22 európai országban több mint 2 millió kisgyermek vett- és vesz részt, köztük Esztergomban is egyre többen.

Helen Doron Nyelviskola Esztergom

További információk kérhető az alábbi elérhetőségeken az esztergomi Helen Doron

Nyelviskoláról, a programjairól, lehetőségeiről:
Helen Doron Esztergom
Nyelviskola vezető: Könözsy Rita
Cím: Szentkirályi utca 65.
Telefonszám: +36/20/4631-641
email: esztergom@helendoron.com
Facebook: www.facebook.com/helendoron.esztergom

Helen Doron English Hungary Országos Központ
Tel.: 1/262-3675; mobil: 30/221-9226
info@gyerekangol.hu, hungary@helendoron.com,
www.helendoron.hu

Helen Doron Nyelviskola Esztergom

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:50, csütörtök | PR

Így készülnek a legfinomabb salátaöntetek

Jégsaláta, fejes saláta, ruccola, fodros lollo, endívia, római saláta…mind mind arra csábít, hogy isteni könnyed salátát készítsünk belőlük. Friss idény zöldségekkel keverve percek alatt kész a friss, színes saláta.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 22. 00:19, szerda | PR

Minden szőnyeg varázsszőnyeg

Lehet, hogy a címben foglalt kijelentés kicsit túlzónak tűnik, de igazából tény: egy szőnyeg teljesen átvarázsolja az otthonunk belsejét, és sokkal szebbé, valamint komfortosabbá tudja azt tenni. Hogy hogyan?