Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Június 02. 09:35, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Játékkonzolt és órát lopott a két fiatal betörő

Játékkonzolt és órát lopott a két fiatal betörő

Az esztergomi nyomozók befejezték a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik egy lakásból karórát és műszaki cikkeket loptak el.

Lopás miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 25 éves nyergesújfalui és egy 21 éves esztergomi férfi ellen. A gyanú szerint H. H. és társa F. A. 2019. augusztus 21-én bementek egy nyergesújfalui lakásba és onnan egy karórát, játékkonzolokat, és hozzátartozó játékokat, valamint kábelt tulajdonítottak el – közölte a rendőrség.

A sértett miután észrevette a lopást és még aznap feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók adatgyűjtést végeztek melynek során a tetteseket azonosították és az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították. A két férfit gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozati cselekmények során a rendőrök a műszaki cikkeket megtalálták és lefoglalták.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Korábbi cikkek:

Elzárás vár a beszívott garázda autósra

Itt érhető el a határátlépéshez szükséges dokumentum

Parkolási szokások Esztergomban - Biztos, hogy így lehet csak? - FOTÓK

Ideiglenes vasúti átjáró lezárás KertvárosbanEzek érdekelhetnek még

2020. December 02. 14:50, szerda | Helyi

Extrém módon próbált lopni az egyik esztergomi üzletből - VIDEÓ

Szétrágta az áruvédelmi eszközt, majd megpróbált ellopni egy telefont az egyik esztergomi üzletben egy fiatal férfi. A biztonsági őrök azonban lebuktatták. Most kapott büntetést tettéért.

2020. December 02. 11:50, szerda | Helyi

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Egy Esztergom külterületén történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

2020. December 02. 08:55, szerda | Helyi

Kerítést átszakítva repült a kertbe az autó – VIDEÓ

Nagy sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek az a nő, aki szeptember 20-án ült ittasan a volán mögé Tatabányán.

2020. December 02. 05:00, szerda | Helyi

Állást kínál a Kolping iskola!

Az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola álláspályázatot hirdet iskolatitkár munkakör betöltésére.