Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Február 24. 09:11, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Jelek, hogy szekrényt kell cserélnünk

Jelek, hogy szekrényt kell cserélnünk

A lakásunkban több szekrényt is vásárolunk, hogy mindennek meglegyen a helye. A szekrények dekorációs szerepet is betöltenek a lakásunkban, de elsősorban a funkcionális szerepük miatt vásárolunk szekrényeket.

Egy idő után azonban ezek a szekrények is elhasználódnak, de más okok miatt is érezhetjük azt, hogy itt az ideje egy szekrénycserének. Mutatjuk is, milyen jelekből tudhatjuk, hogy a szekrényünket ideje kicserélni.

4 biztos jele a szekrénycserének

Lehet, hogy tíz vagy tizenöt évvel ezelőtt még modernnek számított a szekrény, amit vásároltunk, de mára már nem nyeri el a tetszésünket és minden alkalommal, amikor bemegyünk a hálószobába, érezzük, hogy valami modernebb darabot szeretnénk ebben a helyiségben látni. Ez az érzés főként akkor fogalmazódik meg bennünk, ha éppen lakás felújításban vagyunk, vagy rendszeresen lakberendezési oldalakat böngészünk a neten és szebbnél - szebb szekrényeket pillantunk meg a katalógusokban. Hogy milyet válasszunk?

A tolóajtós gardrób is elnyerheti a tetszésünket, hiszen nem csak egy praktikus, hanem egy rendkívül elegáns bútordarabról van szó. Ráadásul egy ilyen szekrénnyel rengeteg helyet megtakaríthatunk és még egy kisebb hálószobában is kényelmesen elfér. És ez egyben a következő indok is lehet a szekrénycserére. A hely maximalizálását is elérhetjük egy-egy jól megválasztott szekrénnyel, márpedig a tolóajtós gardrób is ebbe a kategóriába tartozik.

A szekrénycserét az is jelezheti, ha már nincs abban egy szemernyi hely sem. A mai modern szekrények nagyon helytakarékos kivitelezéssel készülnek, amelyekben vannak polcok, fiókkal ellátottak és egyes szekrényekben még a cipőinket is tárolhatjuk. A funkciójuk és kialakítsuk szerint, többféle ruhásszekrény közül is választhatunk: gyerekszekrény, hagyományos szekrény, sarokszekrény, tolóajtós gardróbszekrény és tükrös gardróbszekrény. Ha a színt tartjuk fontosnak, akkor választhatunk fekete, fehér vagy szürke szekrényt, de a kínálatban a magasfényű gardrób is szerepel, illetve a fa szerelmesei dönthetnek a sonoma tölgy vagy bükk mintázatú szekrények, vagy éppen a fenyőhatású gardróbok mellett is.

A szekrény megjavítása is egy opció, ha leszakadt a zsanér vagy összetört a szekrény tükre, de egy jó indok is arra, hogy végre rászánjuk magunkat a szekrénycserére. Egy nem éppen hibátlan szekrény rontja a hálószobában az összképet és zavaró is lehet, ha valami miatt nem tökéletes a ruhásszekrényünk vagy gardróbunk a hálószobában.

Címkék: bútor, szekrény

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:23, péntek | PR

Mik lehetnek a migrén piercing hatásai?

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját