Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Február 03. 07:41, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Jó balhénak tűnt elkötni az autót Pilisszentléleken

Jó balhénak tűnt elkötni az autót Pilisszentléleken

Jó bulinak tűnt három fiúnak, hogy pilisszentléleki osztálykirándulásukon elkössenek egy kocsit. Mivel észrevették őket, csak néhány métert gurultak az autóval. Ezzel együtt felelhetnek majd a bíróság előtt.

Osztálykiránduláson vett részt három 17 éves budapesti fiú Pilisszentléleken még szeptember 27-én. A három fiatalkorú az esti órákban sétálni indult a faluba, amikor az utcán megláttak egy parkoló személygépkocsit. A jármű nyitva volt, benne az indítókulccsal. Úgy döntöttek, tesznek egy kört az autóval a településen, hogy videóra vegyék jó heccnek tűnő tettüket. Beültek a járműbe és elindultak. A tulajdonos szomszédja észrevette őket és utánuk futott, közben értesítette a rendőrséget. A gyanúsítottak a kiabálásra megijedtek, és a kocsit hátrahagyva bemenekültek a közeli paplakba. Itt találta meg őket a jármű tulajdonosa. A három fiút az egyenruhások előállítottak az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman elismerték a bűncselekmény elkövetését. Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet múlt csütörtökön vádemelési javaslattal küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.