Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2022. Február 28. 11:35, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Jogsi nélkül, részegen lopott autót

Jogsi nélkül, részegen lopott autót

Egy 23 éves férfi ellen engedély nélküli vezetés, valamint jármű önkényes elvétele miatt indítottak eljárást az esztergomi rendőrök.

A rendőrségre 2022. február 27-én hajnalban érkezett a bejelentés, hogy Esztergomban, a Simor János utcában egy kocsiban, aminek be van törve az ablaka fekszik valaki.

A helyszínre érkező járőrök azt látták, hogy a bejelentés alapján azonosított gépjármű elindult, majd nemsokára a közeli parkolóban megállt és egy férfi szállt ki belőle, aki sietve próbált menekülni. Az egyenruhások azonnal utána eredtek és igazoltatták.

Az iratok ellenőrzése során kiderült, hogy nincs vezetői engedélye és a jármű nem az övé, azt a tulajdonos engedélye nélkül vitte el. Az egyenruhások vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene.

A 23 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása végett szabálysértési őrizetbe vették.

A nyomozók gyanúsítottként is kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Fotó: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.

2024. Február 05. 08:06, hétfő | Helyi

Motorosok ütköztek

Héreg felől Bajna irányában.