Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2014. Március 22. 08:02, szombat | Helyi
Forrás: lvp/RTVE

Jótékonysági hoki: másodikos leukémiás kisfiúnak gyűjtenek

Jótékonysági hoki: másodikos leukémiás kisfiúnak gyűjtenek

Kilenc hokicsapat reggel 9 órától az esti órákig mérkőzik meg egymással ma, március 22-én egy jótékonysági tornán az Ice Beachen.

A csapatok által befizetett pályabérleti díjat az üzemeltető teljes egészében felajánlotta egy másodikos leukémiás kisfiúnak, de az együttesek megduplázták ezt az összeget, sőt olyan alakulatok is befizették a nevezési díjat, melyek nem tudnak részt venni a rendezvényen. A sportbírók a mentősök és a technikai személyzet is felajánlotta munkáját. Aki segíteni szeretne és érdekli a hoki, azokat szívesen látja Táton a Jégsátor. Belépő nincs, mindenki belátása szerint adakozhat a gyógyulás érdekében!

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.