Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Augusztus 11. 08:22, kedd | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Jótékonysági motoros felvonulás Esztergomban – segítség a kórháznak

Jótékonysági motoros felvonulás Esztergomban – segítség a kórháznak

Az esztergomi kórház sebészeti osztályának segítenek környékbeli motorosok, akik jótékonysági motoros felvonulást rendeznek augusztus 20-án.

A motorosokra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy nem összetartóak, biztosan nem. Számtalanszor láttunk, hallottunk olyan motoros rendezvényről, melyen valami jó cél érdekében rengeteg motoros gyűlt össze és segített. Ezt tűzte ki célul Esztergomban is jó pár motoros, akik az esztergomi Vaszary Kolos Kórház sebészeti osztályának szeretnének segíteni.

„Azért, hogy az ott dolgozó, általunk mélyen tisztelt orvosok és ápolónők munkája könnyebb lehessen. Sajnos, sok ismerős és ismeretlen motoros sorstársunk került már a sebészeti osztályra, motoros baleset következtében” – olvasható a szervezők felhívásában.

„Ezúton kérünk minden kedves környékbeli, de akár messzebbről származó MOTOROS barátot, ismerőst, ügyfelet, vagy eddig még számunkra ismeretlen MOTOROST, hogy jöjjön el üzletünkbe, vegyen részt az általunk szervezett motoros felvonuláson, és 2.000 forinttal támogassa az esztergomi kórház sebészeti osztályát” – hangsúlyozták a rendezők.

Augusztus 20-án, 10:30-kor lesz a találkozó Dorogon, az Off Road Motor’s Lehotay Kft. üzleténél (2510 Dorog, Esztergomi út 125.), és 11:00 órakor indul a motoros felvonulás az üzlettől az esztergomi kórházig. Ott tesznek egy tiszteletkört a kórház körül a résztvevők, majd Sárisáp felé veszik az irányt. Sárisápon pedig az első Royal Enfield márkatalálkozó várja a motorosokat, akik több Royal Enfield motorkerékpárt, veterán motoros kiállítást, valamint trial motoros bemutatót is láthatnak a közönséggel együtt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.