Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Április 12. 08:01, szombat | Helyi
Forrás: lvp/művelődési ház

Jövőre Veled ugyanitt, Esztergomban!

Jövőre Veled ugyanitt, Esztergomban!

Harmath Imre és Bánfalvy Ági szereplésével lesz látható Esztergomban május 8-án a méltán hírek Jövőre Veled ugyanitt című darab, Bernard Slade romantikus vígjátéka a művelődési házban.

George – Harmath Imre
Doris – Bánfalvy Ági
Fordította: Debreceni Júlia
Díszlet: Gulyás Imre
Jelmez & Stylist: Dülk Kata
Zeneszerző: Kokavecz Iván
A rendező munkatársai: Ullmann Krisztina, Kickinger Gábor
Rendező: Horváth Csaba

Doris és George története folytatódik. Nem mindennapi szerelmük kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Számtalan helyzetben ismerünk általuk magunkra. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente egyszer, csupán egy hétvége erejéig kapcsolódik össze. Lehet, hogy ez kapcsolatuk tartósságának titka évtizedeken át? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg. A szemüveg immáron kötelező tartozék mindkettejüknél, ahogy szexuális aktivitásuk is csökkentett üzemmódra vált, gyermekeik felcseperedtek, családi életük során számtalan problémával kell, hogy szembenézzenek. Egy valami azonban örök: gyermeki rajongásuk egymás iránt. Fordulatos kapcsolatuk, utánozhatatlan bájjal átszőtt, pikáns szerelmi történetük végkifejlete nem is lehet más, mint, hogy évtizedek után nemcsak évente egy hétvégére lesznek egymáséi. Hanem talán örökre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT