Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2012. Április 27. 14:21, péntek | Sport
Forrás: STOP

Jubileum: hegyikerékpár Buda Maraton a Hármashatárhegyen

Jubileum: hegyikerékpár Buda Maraton a Hármashatárhegyen

A hazai kerékpáros maraton szezon hagyományosan a Hármashatárhegyi Buda Maratonnal veszi kezdetét, a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál keretein belül.

A bringásokat idén már 10. alkalommal várja a mountain bike maratonok szezonnyitó eseménye. A táv és a kihívás változatlan: a sport kategóriában 42 kilométeres maraton, a hobbi kategóriában 21 kilométeres félmaraton, míg a turista kategóriában 10 km szerepel a kiírásban. Az általános iskolás gyermekek külön futamon, diákversenyen és iskolák közötti versenyen vehetnek részt.

Idén második alkalommal rendezik meg a Siketek és Nagyothallók Mountain Bike Bajnokságát a Buda Maraton verseny keretében, melynek keretében a fogyatékos sportolókat külön értékelik, de ugyanazon versenyszámok közül választhatnak, mint halló sporttársaik.

A május elsejei családi sportnap alkalmával terepfutásra, gyalogtúrára, és Nordic Walkingra is lehet nevezni. A futók az 5, 11 vagy 21 km-es versenyen állhatnak rajthoz.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 17:08, csütörtök | Sport

A defektes Vértes után mindent beleadnak majd!

A bajnokság éléről kezdhette meg az év utolsó előtti ORB futamát Csomós Miklós és Nagy Attila, de egy defekt hamar megpecsételte a versenyüket.

2021. Szeptember 22. 15:35, szerda | Sport

Mindig ilyen szakaszokon mennék!

A Vértes ralit az P12 kategória győzelemmel zárta a Kronome - Pásztor ralipáros.

2021. Szeptember 20. 17:07, hétfő | Sport

Tíz aranyérmet nyertek a magyarok a kick-box világkupán

Összesen tíz aranyérmet nyertek a magyarok felnőtt korosztályban a 26. kick-box világkupán a hétvégén a BOK Csarnokban.

2021. Szeptember 17. 15:31, péntek | Sport

Harmadik hely a Kakucs Ringen

Pál Krisztián, nemrég még Greinbach-ban rótta a köröket a Swift Hybrid RX Cup mezőnyében. Most pedig már itthon Magyarországon szállt harcba a sporttársak, és az idő ellen az Euroaszfalt Rallycross OB Kakucsi fordulóján.