Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Augusztus 27. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Kábítószert találtak egy medgyesbodzási férfinél, aki lelőtte a szomszéd kutyáját

Kábítószert találtak egy medgyesbodzási férfinél, aki lelőtte a szomszéd kutyáját

Engedély nélkül tartott lőfegyverrel ölte meg szomszédja kutyáját egy férfi a Békés megyei Medgyesbodzáson szombaton; a nyomozás során kábítószer is előkerült - olvasható a police.hu-n vasárnap.

Az állat bement a férfi bekerítetlen udvarára, ekkor lőtte le. A rendőrséget a kutya gazdája értesítette, miután vérnyomokat talált a férfi háza előtt. A rendőrök az udvar hátsó részében találták meg a kölyökkutya tetemét.

A 46 éves férfi nem tagadta, hogy ő lőtte le az állatot, de azt állította, hogy légpuskát használt. A kutya sérüléséből azonban arra következtettek a rendőrök, hogy a férfi lőfegyvert tarthat otthon.

A házkutatás során a nyomozók engedély nélkül tartott puskákat és lőszereket, továbbá egy udvari melléképületben dobozokban és zacskókban szárított cannabist is találtak. A kert hátsó részében egy fákkal sűrűn benőtt területről 29 tő kender került elő. A nyomozók a töveket és a szárított növényeket is lefoglalták, hatóanyag-tartalmukat szakértők vizsgálják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, kábítószer birtoklása és állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során