Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Február 22. 07:05, szerda | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Kalapáccsal indult kocsit szerezni

Kalapáccsal indult kocsit szerezni

Feltört hat autót, kocsikázni indult, végül egy árokban kötött ki egy 17 éves fiatalember hétfőn késő este Szegeden.

A fiatalember vallomása szerint „csak kocsikázni akart” a városban. Magához vett egy kalapácsot, és azzal járta Szegedet a parkoló autókat figyelve. Először a Tópart utcában tört fel egy autót, átkutatta, majd megpróbálta elindítani, de nem járt sikerrel. Ezért továbbment a Nyitra utcába, ott három autó ablakát törte be a kalapácsával. Egy Lada Nivát be tudott indítani, és autózni indult vele.

Útközben azonban megfeledkezett arról, hogy csúsznak az utak, és a Vándor utcában árokba borult. Ekkor kivette az autóból az értékeket, majd kiszállt, és feltört még egy Opelt. A kutatás közben felvillantotta a kocsi fényszóróját, ezt vették észre az arra haladó járőrök. Amikor az autóhoz értek, azt látták, hogy az ablaka be van törve, valaki pedig kiugrik belőle, és futni kezd. Rövid üldözés után elfogták a fiatalembert. Már a helyszínen mindent elismert, sőt azt is elmondta, hogy a Kukorica utcában is feltört egy Ladát.

Kihallgatása után a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

mno / MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.