Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Október 28. 13:23, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kamera rögzített egy kocsmai verekedést Táton - VIDEÓ

Kamera rögzített egy kocsmai verekedést Táton - VIDEÓ

A csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség két férfival és két nővel szemben, mert az elkövetők egy táti kocsmában egy vétlen vendéget percekig ütlegeltek, rugdostak.

Két nő és egy férfi elkövető 2019. december 7-én 22 óra és 23 óra között már ittas állapotban érkezett meg egy táti kocsmába, ahol már jelen volt a negyedik elkövető és a sértett – közölte az ügyészség.

Kifejtve, hogy az egyik nő a pultnál álló sértetthez szólt, hogy miért nézi őt, amely után ez a nő és a férfi testvére odamentek a sértetthez, akivel vitatkoztak, eközben a férfi elkövető a mellkasánál fogva ellökte magától. Ezután a testvérek mindketten meglökték a sértettet, aki védekezésül megpróbálta lefogni a támadó férfit. Eközben a másik nő a sértett fejét legalább négy alkalommal kézzel megütötte.

A verekedés során a testvérpár ütlegelte együtt a sértettet, aki előbb a felállított karácsonyfának ütközött, majd a támadójával együtt a földre esett. Egy másik vendég a támadó férfit akarta megfékezni, ezért az egyik nő felé futott, lendületből belerúgott, és két kézzel ütlegelte. Eközben a támadó férfi a földön fekvő sértettet ütlegelte és bele is rúgott. A verekedésbe bekapcsolódott negyedik elkövetőként egy férfi, aki a földön fekvő sértettbe ugyancsak belerúgott, majd a sértettel verekedő férfit ütötte meg többször, és felé is rúgott.

A földön fekvő sértettet a két nő ezután is bántalmazta, egyikük belerúgott, a másik legalább öt alkalommal kézzel megütötte.

A verekedés során senki sem sérült meg.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozását követően az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben az egyik férfit végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre, a további három elkövetőt pénzbüntetésre ítélje.

Korábbi cikkek:

Újabb részletek a halálos balesetről

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát, vádat emeltek ellene - VIDEÓVAL

Pofozva, fojtogatva nevelte a lányát

Két kocsit is megrongált, de zaklatás miatt is felelhet - FOTÓK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT