Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 06. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Karácsonyi adománygyűjtés indult Esztergomban

Karácsonyi adománygyűjtés indult Esztergomban

Esztergom polgármestere és a művelődési háza karácsonyi adománygyűjtést szervez az esztergomi rászoruló gyermekek számára.

Az adventi vásár idején a volt Zsinagóga épületében várják a felajánlásokat 9-19 óra között december 15-ig a szervezők, akik köszönettel fogadnak feleslegessé vált, de jó állapotú könyveket, játékokat, melyek másoknak még örömet okozhatnak. Ezenkívül szaloncukrot és csokoládét is.

A felajánlott adomány lehet: használt, de jó állapotú baba, autó, és plüssjáték, különböző korosztálynak szóló társasjáték, mese- és képeskönyvek, szaloncukor és csokoládé is. A felajánlott adományokból a településen élő hátrányos helyzetű gyermekeknek készítenek karácsonyi csomagot.

Kisgyermekes családok javára indult országos adománygyűjtő akció adta az apropót ahhoz, hogy az esztergomiak is segítsék a karácsony meghittebbé tételét a szegényebb családokban élő gyermekek számára is.

Várják azoknak a kedves, jó szándékú esztergomi polgároknak a segítségét adventkor, akik adományaikkal szebbé tudják varázsolni a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT