Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2020. Április 23. 17:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Karantén Magic- avagy a szemfényvesztés új formája - VIDEÓ

Karantén Magic- avagy a szemfényvesztés új formája - VIDEÓ

A hazánkat is sújtó koronavírus járvány miatt az előadók is kénytelenek voltak bezárkózni, így nehézkessé vált a közönségükkel való kapcsolattartás.

Magyarország egyik legismertebb bűvésze, Lui, a szórakoztatás legújabb és jelenleg a legbiztonságosabb formáját választotta, hogy továbbra is kapcsolatban maradjon közönségével.

- Nekem minden napom arról szólt, hogy felkészüljek azokra a céges rendezvényekre, melyeket országszerte rendeztek. Most, hogy ez megszűnt arra gondoltam, hogy ugyan úgy, mint eddig szórakoztatni fogom a közönséget. – nyilatkozta a világrekorder bűvész.

Luit minden héten 18 órától láthatjuk rajongói oldalán élőben bejelentkezni, ahol hétről-hétre igyekszik különleges bűvésztrükköket mutatni közönségének.

Így történt ez az előző héten is, amikor a műsor előtt egy borosüvegbe helyezett egy fekete felkiáltó jeles papírt, amin a jóslata szerepelt. Élő adásban arra kérte rajongóit, hogy írják meg Neki melyik országba utaznának, ha nem lenne vírus, a telefonszámuk utolsó két számjegyét, valamint a kedvenc színüket. A borosüveget egy zacskóba tette és egy kalapáccsal összetörte. Az üvegszilánkok közül előkerült a fekete felkiáltójeles papír, amin hihetetlen módon ugyanazok a szavak szerepeltek, amiket a rajongói küldtek az üvegtörés előtti percekben.

Lui ezen a héten különleges húsvéti varázslatokkal készül, ami az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér. Lehet még a nyuszi is előkerül…?!

Címkék: bűvész, karantén, Lui, mágus


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.