Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Június 11. 05:01, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Karantén után napközibe várják a gyerekeket az esztergomi vívók

Karantén után napközibe várják a gyerekeket az esztergomi vívók

A karantén leteltével május második felében újra kinyitott a Szent György Vívóterem az Imaház utcában. Hétről hétre egyre többen érkeznek az edzésekre. A játékos feladatok után egyre több vívógyakorlatra is sor kerül.

Sok szülő szabadsága elfogyott az elmúlt hónapokban, és a családnak gondot okoz a gyerekek nyári programjának megszervezése. Ezért a Szent György Vívó Egyesület június 15-től 19-ig napközit szervez alsós iskolások részére, hogy könnyítsen a családok nyári elhelyezési problémáin - közölte az egyesület közleményében.

Egy héten át ismerkedhetnek a fiatalok a vívósport alapjaival, kipróbálhatják a fegyvereket is. Felszerelést az egyesület biztosít. Emellett lesz múzeumlátogatás, táncóra, de zumbázni is tanulhatnak a tábor résztvevői. A gyerekeket reggelente 8-ra várják a szervezők, délután 4-től lehet értük jönni.

Az egy hetes napközi részvételi költsége 20 ezer forint, amely tartalmazza az összes foglalkozás költségét, valamint a napi három étkezést: a tízórait, az ebédet és az uzsonnát is.

Jelentkezni lehet a vivoterem@szentgyorgy.sport.hu e-mail címen, vagy a +36 30 456 0197-es telefonszámon.

"A Szent György Vívó Egyesület minden esztergomi és környékbeli gyereket szeretettel vár!" - olvasható a tájékoztatóban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.