Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2012. November 08. 08:25, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Karbantartás és új szolgáltatás az élményfürdőben

Karbantartás és új szolgáltatás az élményfürdőben

November 5 és december 4 között műszaki karbantartás miatt zárva az Aquasziget Esztergom Wellness és Gyógyászati Központ, Élményfürdő részlege. A wellnes világ továbbra is nyitva, sőt új szolgáltatással várja vendégeit.

Műszaki karbantartás miatt november 5-étől december 4-éig zárva az Aquasziget élményfürdő részlege, mely december 5-étől ismét várja vendégeit. Akik azonban a wellness világ szolgáltatásait szeretnék igénybe venni, nem kell Mikulásig várniuk, a wellness részleg ugyanis továbbra is nyitva tart hétköznap 10 és 20 óra, hétvégén 9 és 20 óra között.

Ráadásul a Wellness és Gyógyászati Központban szerdától új szolgáltatás, Aquarelax kezeléssel várja a vendégeket.

Az Aquasziget-Aquarelax mély, relaxált állapotban gyógyít, kiegyensúlyoz, energetikailag feltölt és oldja a minden napok feszültségeit. A kezelés során az aquarelax szakember a relaxáló két lábszárára helyez egy-egy polifóm gyűrűt, melynek segítségével könnyen tud majd lebegni a kellemesen meleg vízben. Miközben a vízben lebeg a vendég az aquarelax szakember finom mozdulatokkal irányítja mozgását, melynek köszönhetően teljesen megszűnik a stressz érzése és el tudja engedni a felgyülemlett feszültségeket. További részletek találhatók az Aquasziget honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 09:58, péntek | Helyi

RENDŐRKÉZEN A KIFOSZTÓ

A nyomozók őrizetbe vettek egy nyergesújfalui lakost, aki egy alvó férfit, illetve egy védekezésre képtelen, idős nőt szemelt ki arra, hogy elvegye az értékeiket.

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán