Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2017. Szeptember 18. 11:22, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Koller József

Kecskeméti vereség után, nemzetközi kupadöntőben a Vitéz-sereg

Kecskeméti vereség után, nemzetközi kupadöntőben a Vitéz-sereg

Kikapott a Kecskeméttől az Esztergomi Vitézek csapata a hétvégén idegenben, de most szombaton egy nemzetközi sikerrel feledné a vereséget az együttes.

Szakadó esőben kezdődött a mérkőzés. A csúszós talajon a Vitézek voltak a kezdeményezőbbek több hazai szabálytalankodás után megítélt büntetőrúgással Suiogan K. megszerezte a Vitézek vezetését. (0-3). A hazaiak szintén büntetőből szerezték első pontjaikat a 18. percben (3-3).

Az egyre jobban ömlő esőben aztán a kecskemétiek bizonyultak labdabiztosabbnak és a hibázó Esztergom védelem mellett két cél, valamint egy újabb büntető rtékesítésével a félidő végére 18-3-as előnyre tettek szert.

A második játékrészben összeszedték magukat a Vitézek, de nem tudták megtörni a hazai védelmet, sőt a kecskemétiek még egy célt tudtak elérni, bebiztosítva győzelmüket. A különbség ellenére a tartalékosan felálló Vitézek nem vallottak szégyent és még így is partiban voltak a legjobb összeállításban játszó hazaiakkal szemben.

Legközelebb, szombaton 23-án hazai pályán játszanak a Vitézek rögbisei, akik a Nemzetközi Duna Kupa döntőjében a horvát Mladost Zágráb csapatát fogadják. A mérkőzés 15 órakor kezdődik.

2107 09 17.
Kecskemét-Esztergomi Vitézek RAFC 23-3(18-3)
Kecskemét 200 néző. Vezette Tompai.
Vitézek: Német, Szakály, Csákvári, Jámbor, Robotka, Ágotai, Fantanaru, Koller, Raul, Suiogan K, Remsik, Sovány, Kiss I, Suiogan T, Volentér.
Csere: Varga, Csapó, Szóda, Visi
Célok: Suiogan K 3
Edző: Sölösi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.