Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2019. Október 09. 06:28, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Keresd a Duna Múzeum kishajóit és nyerj!

Keresd a Duna Múzeum kishajóit és nyerj!

Játssz és nyerj a Duna Múzeum október 11-én nyíló szenzációs új állandó kiállítására belépőt – kezdődik mindezzel az intézmény felhívása.

A Duna Múzeum munkatársai vízhatlan papírhajókat rejtettek el városszerte parkokban, játszóterek környékén, faágak közé, szökőkutak alá, melyekbe ajándék belépőket tettek.

„Segít a térkép. Ha megtalálsz egy ilyet és behozod hozzánk, ingyenesen megnézheted a VÍZeumot. Ha készítesz a helyszínen a kishajóval egy szelfit, azt elküldöd kommentben a VÍZeum Facebook oldalára, akkor 2 ajándék belépő a jussod” – írták a szervezők.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 01. 21:17, csütörtök | Helyi

Megérkezett Esztergom partjaihoz az ex-Komárom nevű állóhajó

A felújítás miatt Révkomáromban pár hónapig tartózkodó hajót a Sopron nevű vontató hozta vissza Esztergomba, mintegy 2 óra alatt csütörtökön.

2020. Október 01. 20:27, csütörtök | Helyi

8 érv a vibrációs tréner mellett

A vibrációs trénerek két formában léteznek. Az egyik a vertikációs hintával rendelkező vibrációs tréner, a másik a vibrációs rezgéssel működő vibrációs tréner.

2020. Október 01. 09:51, csütörtök | Helyi

Meghosszabbították az ellenőrzéseket a határokon

Egy hónapig még biztosan csak ellenőrzés után, maximum 24 órára léphetjük át a határt Esztergomnál és Letkésen is, anélkül, hogy karanténba kelljen vonulni.

2020. Október 01. 08:33, csütörtök | Helyi

Ma 85 másodperc az, ami régen 3 napig tartott - Ilyen az evolúció a Suzukinál

Folyamatos fejlődés elérhető közelségben. Az idén 100 éves Suzuki Csoport egyetlen európai gyáregysége a Magyar Suzuki Zrt. Esztergomban.