Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Szeptember 15. 18:19, péntek | Helyi
Forrás: Oxi

Kerítést festeni igenis jó tréning - FOTÓK

Kerítést festeni igenis jó tréning - FOTÓK

Idén esztergomi helyszínt választott az a könyvelő cég, mely minden évben tart csapatépítő tréninget.

A budapesti vállalat ifjú kollektívája, élén a vezetéssel, egyben egy jótékonysági akciót is tartott szeptember 15-én, amikor nagy lelkesedéssel lefestették a szentgyörgymezői óvoda hosszú fémkerítését.

A fővárosból Esztergomba érkezett és tréningen lévő vállalat ügyvezető igazgatója azt is elmondta a sajtónak, hogy cégük nemcsak szívesen vesz részt a mostanihoz hasonló jótékonysági akciókban, de minden évben támogatnak gyermekekkel foglalkozó alapítványokat is. A példaértékű eseményről az M1 is hírt adott.

A helyszínen Erős Gábor, a városrész önkormányzati képviselője is örömmel számolt be a kezdeményezésről. Mint egyik mondatában kitért rá: ahogy Esztergom többi óvodája, az elmúlt időszakban a szentgyörgymezői intézmény is arculatváltáson, felújításon esett át, itt egyedül a kerítés lefestése volt hátra, melyet a budapesti csapat a kellő szakmai irányítás mellett most el is végzett. A lelkes team vezetői azt is elárulták, hogy a hétvégén a csapatépítők a jótékonykodás mellett Esztergom és Visegrád nevezetességeinek meglátogatására is szakítanak időt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.