Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2020. Május 24. 18:37, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Késelés történt Pilismaróton

Késelés történt Pilismaróton

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki Pilismaróton előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrt egy helyi lakost.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 34 éves férfi ellen.

B. Norbert vasárnap éjjel Pilismaróton az Esztergomi úton előzetes szóváltást követően, egy késsel több alkalommal test szerte szúrt sérüléseket okozott egy helyi férfinak. Az elkövető a helyszínről elmenekült, de a rendőrök forró nyomon üldözést követően fél órán belül a lakásán elfogták. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett – közölte a rendőrség.

B. Norbertet a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Korábbi cikkek:

Csalót fogtak az esztergomi rendőrök

Továbbra is keresik az eltűnt lányt! - FOTÓ

Rendszámmal trükközött egy testvérpárEzek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 10:18, péntek | Helyi

Körözött zaklatót fogtak el Esztergomban

Igazoltatás során derült ki, hogy elfogatóparancs van kiadva ellene.

2020. Július 10. 09:32, péntek | Helyi

Rázárta a tolvajra az ajtót a bolti eladó

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat egy nővel szemben, akit a bolti eladó a bejárati ajtó bezárásával azért tartott vissza a helyszínen, mert mobiltelefonokat rejtett a kabátjába.

2020. Július 10. 05:00, péntek | Helyi

Idősbarát Önkormányzat Díjat alapított a megyei Idősügyi Tanács

Az idős lakosságot aktívan segítő, jó gyakorlatokkal példát mutató kis- és középtelepülések önkormányzatait kívánja elismerni, díjjal jutalmazni a Komárom-Esztergom Megyei Idősügyi Tanács,

2020. Július 09. 14:02, csütörtök | Helyi

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncert és nagy borélmény Esztergomban

Tóth Vera és Quartet-je lélegzetelállító koncertje borkóstolóval vagy egy ötfogásos borvacsorával, melyet PalKonyha, Panzió, Speizzel álmodott meg az esztergomi Rózsakert Étterem.