Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2020. December 11. 21:20, péntek | Helyi
Forrás: mti

Késnek a vonatok az esztergomi vonalon

Késnek a vonatok az esztergomi vonalon

Fél-egy órával nőtt a vonatok menetideje az esztergomi vonalon, Pilisvörösvár és Piliscsaba között pótlóbuszok járnak - tájékoztatta a Mávinform péntek este az MTI-t.

Váltóhiba miatt szünetel a vasúti forgalom Piliscsaba és Pilisvörösvár között, a Budapest-Esztergom vonalon fél-egy órával nőtt a menetidő és kimaradó járatokra is számítani lehet. Várhatóan 21-22 óráig tart a hiba elhárítása, Pilisvörösvár és Piliscsaba között pótlóbuszok szállítják az utasokat - írták.

A Nyugati pályaudvarról induló G72-es és Z72-es jelzésű vonatok Pilisvörösvárról fordulnak vissza Budapest-Nyugati pályaudvarra, a Rákosról induló S76-os jelzésű vonatok is Pilisvörösvárig közlekednek, és ott fordulnak vissza. Az Esztergomból induló G72-es és Z72-es jelzésű járatok Piliscsabáig járnak és ott fordulnak vissza - közölték.

Címkék: hiba, késés, váltó, vasút, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.