Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. November 13. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: PR Garden

Kesztölcön koncertezik a Maszkura és a Tücsökraj - videók

Kesztölcön koncertezik a Maszkura és a Tücsökraj - videók

Életvidám, táncra csábító örömzenét visz Kesztölcre november 17-én, szombaton este a Maszkura és a Tücsökraj. A zenekar a Faház Sörözőben mutatja meg egyedi hangzásvilágát.

A Maszkura és a Tücsökraj harmadik nagylemeze, a Sztárzseni tavasszal jelent meg. Az album picit komolyabb, érzelmesebb, mint a korábbiak, de az új dalokra is remekül mulathat minden generáció. A sajátos ízű szövegek semmivel össze nem téveszthető stíluskavalkádban csendülnek fel. A dalokban harmonikusan, egyszerre van jelen az alternatív pop, a rap, a hip-hop, a jazz, a swing, a magyar nóta és a csárdás is.

Az új lemezhez már elkészült az első videóklip, amelyben a rajongók a főszereplők. A Maszkura és a Tücsökraj nyáron arra kérte közönségét, hogy a Zsír a track című dalukhoz küldjenek be mobiltelefonnal vagy kézikamerával felvett képsorokat a legőrültebb, legviccesebb, legfelszabadultabb táncmozdulataikról. A Zsír a track kicsit csúfondáros szövegéhez és dallamához valóban nagyon illenek az elképesztő mozgáskultúrát felvonultató pár másodperces szösszenetek. Leckéket vehetünk fekve táncolásból, de megtanulhatjuk azt is, hogyan lehet úszómozdulatokkal riszálni, és az is kiderül, hogy a zuhanyzóban nemcsak énekelni, hanem ropni is lehet. A mókából a zenekar barátai sem akartak kimaradni: volt, aki Malacka bőrébe bújt, mások bebizonyították, hogy guggolás közben is lehet gitározni, és olyan is akadt, aki kötéltánc helyett a kötél-ukulelézés alapjait fektette le az elküldött videón. Az egyik leglátványosabb jelenetet egy kungfuzó zenésztársuk révén kapták. A kínai ünnepségeken állandó szereplő oroszlán (az a jelmez, ami inkább emlékeztet egy sárkányra) is bulizik így a dalban. A klip összekötő sztorija egy rádiós szürke hétköznapjait ábrázolja, kicsit kifigurázva, DJ OrdiTronic tolmácsolásában.

A Zsír a track című dal videóklipje:


Pesti nők:


Tiszta gyümölcs:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.