Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Június 23. 07:58, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Két nőt támadott meg az esztergomi szatír és rabolt is – vádemelés

Két nőt támadott meg az esztergomi szatír és rabolt is – vádemelés

Vádemelést javasolt az esztergomi rendőrség az ellen a férfi ellen, akit szexuális erőszakkal és rablással gyanúsítanak az egyenruhások. A férfi két nőt támadott meg, egyiküktől az értékeit is elvette.

Szexuális erőszak bűntett és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya P. Károly ellen. Az esztergomi nyomozók 2013. december 12-én állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként a 42 éves esztergomi férfit, aki a gyanú szerint 2013. október 6-án megtámadott egy fiatal hölgyet. 2013. december 6-án ugyanott ismét lecsapott, ezúttal is megpróbált a sértettel szexuális kapcsolatot létesíteni, utóbbitól viszont értékeit is elvette. P. Károly gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmények elkövetését. A gyanúsítottat az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezésére az Esztergomi Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását. A férfi ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség befejezte és június 20-án vádemelési javaslattal továbbította az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.