Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Január 25. 08:08, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: archívum

Két szakaszon zajlanak a szamárhegyi fejlesztések

Két szakaszon zajlanak a szamárhegyi fejlesztések

Útépítés, vízvezeték-fektetés, tereprendezés – két szakaszon zajlik a Szamárhegy lábánál a fejlesztés. A 11-es út és Meggyfás utca között tavasszal befejeződnek a munkák, míg a Völgy utcáig ősszel zárulnak.

A 11. számú főút és a Meggyfás utca között:

Hamarosan, még januárban elkészül a szennyvízvezeték kiépítése, melyet követőn a tervek szerint március 15-ig befejeződik az ivóvíz-hálózat telepítése is.

Az útépítés március elején folytatódik, és majd április 30-án elkezdődhet a műszaki-átadás átvétel folyamata – tájékoztatott Sasvári Viktor, a városrész képviselője közösségi oldalán.

A Meggyfás és a Völgy utca között:

Ezen a szakaszon február elsején kezdődik a tereprendezés, mely várhatóan két hónapig tart majd. Közben március elsején hozzálátnak a szakemberek a szennyvíz és az ivóvíz vezetékeinek a lefektetéséhez. Április elsejétől zajlik majd a 20 kilowattos kábelek kiváltása, valamint a közvilágítási hálózat kiépítésének mélyépítési munkálatai.
Júniusban az útépítésbe kezd a kivitelező, szeptember 30-án pedig teljesen elkészülhet a szakasz, a tervek szerint ekkor lesz majd a műszaki átadás-átvétel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.