Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2020. Május 16. 09:16, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Ketten is meghaltak egy süttői háztűzben

Ketten is meghaltak egy süttői háztűzben

Ketten életüket vesztették, miután kigyulladt egy családi ház.

Ez idáig ismeretlen okból tűz keletkezett Süttőn a Táncsics Mihály utcában egy családi házban szombaton 0 óra 55 perc körül. Az épületben hárman tartózkodtak, közülük egy 26 éves férfi kijutott a házból, ketten azonban – egy 30 éves nő és egy 41 éves férfi – életüket vesztették. A férfit, akinek sikerült kimenekülni a házból, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit – közölte a rendőrség.

A katasztrófavédelem hozzátette: két helyiség égett a mintegy 100 négyzetméter alapterületű épület alsó szintjén. A padlástérre nem terjedtek át a lángok. Feltehetőleg robbanás is történt a házban.

Az esethez a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek eloltották a lángokat és megkezdték az utómunkálatokat.

FRISSÍTÉS:

Emberölés miatt nyomoz a rendőrség a süttői lakástűz ügyében

Korábbi cikk:

Baleset történt a Csenkei hídnál

Címkék: ház, Süttő, tűz, tűzoltó


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 07:37, szombat | Helyi

Ittasan vezetett, de nem ez volt az egyetlen bűne

A járőrök pénteken éjszaka Esztergom-Kertvárosban a Bocskai soron igazoltattak egy autóst. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavételre előállították.

2020. Május 30. 05:00, szombat | Helyi

Újra megnyílt a Vitézek GYM

Újra nyitva a terem és személyi edzés is van a karantén utáni kilók ledolgozására. Kedvezményes tagság és személyi edzés ár.

2020. Május 30. 04:59, szombat | Helyi

Ingyenes szakképzéseket hirdet az esztergomi Balassa

A TSZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az alábbi, 2 éves, ingyenes szakképzéseket hirdeti meg nappali, illetve esti tagozaton 2020. szeptember elsejei tervezett indulással:

2020. Május 29. 19:35, péntek | Helyi

Így érdemes felkészülni a szemműtétre

Szemműtét előtt akár több hetes kutatómunkát is érdemes végezni és meg kell kérdezni több ismerőst is, mielőtt eldöntjük, hogy melyik műtéti eljárás és melyik klinika mellett tesszük le a voksunkat.